|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pekoča zgaga test pa negativen
22.9.2009 10:24:15   
zlatolaska
Eno vprašanje za nosečke...že drugi dan zapored me grozno peče zgaga je pa prvi dan izostanka user posted image . Danes še nisem zaužila obroka pa je zgaga kljub temu zelo moteča...naredila pa sem tudi test first sign, ta pa je pokazal -...je možno da se telo tako odzove kljub temu da urinski test še ne zazna hormona? bojim se biti optimistična, ker je bil to prvi krog pa vendar mi je malo sumljivo...

že vnaprej hvala za odgovoreuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pekoča zgaga test pa negativen
22.9.2009 10:36:22   
kalypso
Mene je sicer zgaga začela peči šele v 8. mesecu nosečnosti in ne takoj na začetku, ker zgaga peče bolj zaradi tega ker maternica pritiska na želodec in črevesje in vse je drugačnem položaju kot normalno... vedla pa ne bi, test pa je lahko seveda tudi lažno negativen. Poskusi ga napraviti spet čez kakšen dan ali dva. srečno.

(odgovor članu zlatolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.9.2009 11:11:42   
tanja1980
na zalost zgaga in nosečnost nimata nobene skupne veze, razen kasneje, kot je ze kalypso povedala...

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.9.2009 11:17:17   
zlatolaska
no evo...joj bolj berem te forume bolj sem pozorna na vse stvari in dogajanja. Nekje sem slišala, so nekatere po pekoči zgagi vedele za nosečnost zato pa potem kompliciram okrog tega...k drugač nimam problemov s tem.

(odgovor članu tanja1980)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.9.2009 12:50:35   
Mateja4
zgaga se pojavi (zaradi nosečnosti) šele kasneje , meni se je okoli 7 meseca... Am da bi pa po zgagi vedle da so noseče... ja slučajno se jim je želodčna kislina dvignila (zgaga) in ravno v tem času so delale tedt nosečnosti... drugače pa zgaga in prvi dnevi nosečnosti gotovo niso povezani. Prej vrjemi nakom kot so boleče prsi, slabost, pa še to tam po kakem tednu ali dveh od izostanka menstruacije

Neposredna povezava do sporočila: 5
22.9.2009 12:51:49   
Mateja4
aja pa upam da kmalu zagledaš user posted image , držim pesti

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.9.2009 13:52:37   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: tanja1980

na zalost zgaga in nosečnost nimata nobene skupne veze, razen kasneje, kot je ze kalypso povedala...

Samo tolk mene je na začetku nosečnosti pekla zgaga, slabosti pa nisem imela. Potem se je mal umirilo pol pa spet jovo na novo v 8 mesecu. In nisem edina jih poznam še ene par!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu tanja1980)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.9.2009 14:52:11   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: zlatolaska

no evo...joj bolj berem te forume bolj sem pozorna na vse stvari in dogajanja. Nekje sem slišala, so nekatere po pekoči zgagi vedele za nosečnost zato pa potem kompliciram okrog tega...k drugač nimam problemov s tem.

Verjetno si tudi nosečnosti zelo želiš in si zdaj na vse pozorna...ni res da zgaga peče samo na koncu, jaz drugače nimam nikoli problemov z njo in sem zdaj tudi po zgagi na začetku vedla da je zanjo kriva user posted image  pa tud prvič... za ravno prve dneve izostanka ne bi rekla malo kasneje pa.

Želim ti da bi zagledala kmALU PLUSEK user posted image

V lekarnah je moč kupiti več nosečniških hitrih testov, ki dokažejo nosečnost na osnovi humanega horionskega gonadotropina, ki se izloča v seču nosečnice. Tako nastane ta skrivnostna druga črtica, ki jo lahko preberemo v majhnem okencu na peresniku, ki smo ga pomočile v urin. Nekateri testi so bolj občutljivi od drugih, zato ni vselej pametno, da nosečnostni test opravimo že prvi dan izostanka mesečnega perila ali v popoldanskem urinu.

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 8
22.9.2009 15:17:45   
zlatolaska
hvala za želje...

no vidim da so mnenja deljena....

najboljše bo da poskusim čimbolj mirno počakat na še kakšen znakec ki bo naznanil ali prihod tečke ali pa user posted image ...

želim vam lepo nosečnostuser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?