|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pekoča bolečina
8.8.2009 20:54:34   
cestnidrikač
Pozdravljene!

Sem v 11t, in že nekaj dni me spremlja pekoča bolečina (cca 10 cm od popka navzdol in 3 cm na levo).  Bolečina je celo na trenutke tako močna, da ne morem stopit na levo nogo, izcedka ni nobenega.. Pred nekaj dnevi sem šla zaradi tega k G, kjer sem opravila urinske teste-vse ok, naredila mi je vaginalni in zunanji UZ in je rekla, da zgeda vse dobro. In da bi glede na to, kako opisujem bolečino in kje je, lahko prišlo do natega podmišičnih tkiv...
Ali ima katero podobno izkušnjo...
Bolečina je namreč zelo neprijetna in kar fajn na trenutke boli.

Hvala za vse info...

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pekoča bolečina
8.8.2009 20:59:38   
luan
Obišči še svojega osebnega zdravnika in naj te pošlje v laboratorij na odvzem krvi in ponovno urina.Po tem kar opisuješ, je možno da nima nobene veze s tvojo nosečnostjo.

(odgovor članu cestnidrikač)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.8.2009 22:36:53   
cestnidrikač
Hja, tudi sama sem pomislila že na to možnost, da nima popolnoma nobene veze z nosečnostjo. Saj ne vem, kaj naj si mislim. Pregrevam si mesto kjer me boli, spat pa moram na hrbtu, ker drugače čutim bolečino. Upam, da bom lahko čiprej prišla do svoje zdravnice, ker dela le polovični delovni čas in je kr problem...
Ka pa misliš, da bi lahk bil vzrok?

LP

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.8.2009 13:03:15   
luan
Vnetje ledvice, raztezanje vezi in mišic v trebuhu, vnetje Daglasovega prostora, nateg diafragme,lahko vnetje jajcevoda, težave z žolčnikom, pa velik je tega.
Lahko pa tudi ni nič in se telo samo navaja na nosečnost in hitro rast.Tako, da če nimaš vročine, ne bruhaš, nimaš driske, nimaš pekočih mikcij pol verjetno ni panike.
Opazuj se, ti bo telo že samo povedalo kdaj je resno.
LP

(odgovor članu cestnidrikač)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......