Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Odnos kot da smo vsi rojeni zdravniki! 7.1.2008 19:09:29
|
|
|
|
mml
|
Glede na to, da nimaš izcedka, da je CTG OK, a nimaš popadkov, ni nobenega razloga, da bi te G vaginalno pregledoval. Z vsakim pregledom se namreč poveča možnost okužbe, prezgodnjega razpoka mehurja in tako tudi prezgodnjega poroda. Vem da v Lj P ne delajo vaginalnih prelgedov, če je vse OK do PDP. V ZD je pa to odvisno od G do G, tako da mislim, da si brez razloga razočarana. Prav tako mislim, da ni razloga, da si v skrbeh...prkoči občutki in občutki tiščanja v spodnjem delu trebuha so pa konec nosečnosti nekaj čisto normalnega
|
|
RE: Odnos kot da smo vsi rojeni zdravniki! 7.1.2008 19:11:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljena. Mislim, da lahko vsi pričakujemo korekten odgovor od zdravnikov, pa je tega v zadnjih časih vse manj. Na žalost. Jaz vem, da bi drezala vanj, dokler ne bi česa bolj jasnega povedal. Za mojo nosečnost se namreč gre. Ti tako skrbna, on pa tako neodgovoren. Če boš imela težave, še pojdi nazaj. In bodi tečna. Naj te boljše pregledaj. To, kar si napisala nam, povej še njemu. asprinčica
|
|
|
|
RE: Odnos kot da smo vsi rojeni zdravniki! 7.1.2008 19:18:09
|
|
|
|
Mbee
|
Mene je zmotil predvsem stavek CTG ni nič posebnega vendar mirujte, ležite na levem boku in se ne naprezajte-zakaj moram potem mirovat če je vse uredu?!...pa vsaj povedal bi mi ali so tiste krivulje popadki al kaj....zdej sem čist na istem kot preden sem šla na pregled in bom počakala do srede da vidim svojega G, ki je res uredu in se vedno full potrudi in mi vse obrazloži, ker se pekoč občutek, kot bi imela na določenem mestu rano, ni nehal in me skrbi da v primeru kakšnega vnetja ne bi zaradi tega trpel moj otrok, ker kot sem prebrala se glivična vnetja lahko prenesejo na otroka in če se da preprečit zakaj se ne bi a ne? mislim da zdravniki pozabljajo da nas samo skrbi za naše otroke ker jim hočemo najboljše, čeprav so še na varnem v trebuščku
|
|
RE: Odnos kot da smo vsi rojeni zdravniki! 7.1.2008 19:20:05
|
|
|
|
Lunca1
|
Meni se pa ne zdi njegov odgovor tako nekorekten. tudi meni je danes samo pogledala list od CTGja in to je to. mene ne bi zmotilo. Pa ne želi si še, da bi te spodaj šlatal. Te bodo še prehitro. Aja pa še to, vse sorte bolečine na koncu so nekaj čisto običajnega in se zato njemu verjetno niso zdele omembe vredne. Drugače pa imaš na CTGju dve meritvi, meritev otrokovega srčka, tam kjer so bile vrednosti okrog 140, 150 verjetno in pa še ena krivulja, ki kaže tvoje popadke. to je bilo tisto kar ti nisi čutila. V Kranju je to spodnja krivulja, meni je danes kazala okrog 15, 18 in pomeni, da še nimam popadkov.
|
|
|
|
RE: Odnos kot da smo vsi rojeni zdravniki! 7.1.2008 19:23:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj bi pa lahko bilo? Kolikor vidim, si že visoko noseca in verjetno ze zelo pripravljena na porod. Ne razumem, kaj bi se lahko gledal, razen da je CTG v redu?
|
|
|
|
RE: Odnos kot da smo vsi rojeni zdravniki! 7.1.2008 19:27:56
|
|
|
|
Mbee
|
Ja zakaj me peče točno na določenem mestu in to že od 26 tedna naprej...vmes se je nehalo zdej pa se je zopet začelo in ker sem imela pred nosečnostjo vedno neka vnetja mehurja in nožnice me skrbi da tudi sedaj ne bi bilo kaj narobe, poleg tega je občutek zelo neprijeten
|
|
RE: Odnos kot da smo vsi rojeni zdravniki! 7.1.2008 19:31:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja zakaj me peče točno na določenem mestu in to že od 26 tedna naprej...vmes se je nehalo zdej pa se je zopet začelo in ker sem imela pred nosečnostjo vedno neka vnetja mehurja in nožnice me skrbi da tudi sedaj ne bi bilo kaj narobe, poleg tega je občutek zelo neprijeten A ti niso prej povedali, ce je lahko kaj narobe? Zna pa proti koncu nosecnosti se bolj boleti, ker je prostora v trebuhu cedalje manj, po moje.
|
|
|
|
RE: Odnos kot da smo vsi rojeni zdravniki! 7.1.2008 19:40:54
|
|
|
|
Mbee
|
Takrat v 26 tednu me je moj G pregledal in je bil MV še zaprt drugega pa ni gledal....vem, da je čedalje manj prostora in da bo iz dneva v dan hujše ampak a ni tko da če te nekaj boli oz. ti povzroča nelagodje da bi te vsaj pregledali lahko in poskušali ugotoviti če je mogoče kaj drugega kot raztegovanje mišic...k zdravniku v večini primerov prideš da te pomiri, zdej ko sem na višku hormonov in še bolj občutljiva bi pričakovala vsaj nekakšen odgovor kaj bi to bilo lahko ne pa počivajte na levem boku....če bi bilo to špikanje nekaj normalnega potem mi ne bi bilo treba počivat a ni tko?
|
|
RE: Odnos kot da smo vsi rojeni zdravniki! 7.1.2008 19:45:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti kar počivaj, dokler še lahko...:).
|
|
|
|
RE: Odnos kot da smo vsi rojeni zdravniki! 7.1.2008 20:21:18
|
|
|
|
piščanc
|
lej Mbee, špikanje je nekaj normalnega v nosečnosti, ampak to ne pomeni, da ne more biti bolje - in to lahko narediš s počivanjem. ker trebuh pritiska in obremenjuje mišice, kosti, hrustanec ipd. v spodnjem delu trebuha. če pa počivaš t.j. ležiš, se teža trebuha preseli malo naokrog, zato počivanje. ti kar mirno počakaj na pregled v sredo, pa veliko pij. to bo veliko hitreje pozdravilo vnetje, če le to že obstaja
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?