|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pegperego primo viagio
5.8.2008 20:38:43   
anča banča
za darilo sva dobila to lupinico, voziček imava pa namen kupiti čisto druge firme. zanima me, če je možno kupiti le podvozje za to lupinico? ker glede na to, da bom decembra rodila in ne bom ravno veliko čez zimo z otrokom zunaj sem hotela kupiti le podvozje, ki pa mislim da bo prišlo prav če bova skočili v trgovino.
pa zanima me, do kdaj se sploh uporabljajo ravne košare? 

< Sporočilo je popravil anča banča -- 5.8.2008 20:39:11 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pegperego primo viagio
5.8.2008 20:42:46   
pomar*ANČA*
glede košare zamima tudi mene... pa če si že poskusula namontirati lupinico? meni se zdi tako nestabilna, če je na zadnjih sedežih na sprednjih je ok... ali  pa je jaz še ne znam namontirati user posted image  

(odgovor članu anča banča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.8.2008 20:51:00   
mucek1
Mi mamo to lupinico.Vse pohvale za mene ni nobena boljša.user posted image  Lahko se kupi posebej podstavek mislin da tukaj http://soncek.si/si/peg-perego-tri-fix-podnozje-base-i9018.shtml.

Neposredna povezava do sporočila: 3
6.8.2008 8:48:04   
*bubi*
Samo podvozja so TUKAJ. Ampak preveri, če gre lupinica gor ali samo trda košara in športni del.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 4
6.8.2008 10:28:35   
Kranjcanka
Lupinice  sicer ne poznam, lahko ti pa povem o kosarah z ravnim dnom.
Otrocka imas notri toliko casa, dokler ni prevelik zanjo oz. dokler mu ni v njej dolgcas. Ce dalj casa lezi je boljse, da v ravni kosari, kot v lupinici. JAz sem imela kosaro samo zato, ker je bil rojen pozimi, v nasprotnem primeru ne vem. Sem pa videla na morju veliko mamic s kosarami in dojencki, tako da se ocitno odloca vsak po svoje.
Dejansko je bil pa notri dobre 4m. Ampak ne, ker bi jo prerasel, firbec pac :)

Lp

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.8.2008 12:44:01   
Soncnica Sandra ***
Ojla!

Ne znam ti povedati kako je z nakupom samega podvozja. Mi imamo komplet: košara, športni del, lupinica.
In nam je super user posted image
Naša princeska ja stara dobre 3 mesece pa je še vedno v košari. Ampak mislim, da ne bo več dolgo, firber babji pač user posted image .
Je pa meni bla košara ful uporabna od začetka, no pa tudi še sedaj je fina ko je že malce večja.

Povprašaj v peg perego trgovini. Mislim, da je v domžalah, jaz sem voziček naročila tam.
Mislim, da je ime trgovine Mami.

LP

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Kranjcanka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?