|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pediater vstal z levo nogo :(
8.3.2005 11:00:26   
bini
OJ..
tud pri nas smo zboleli - Ana ima zamašen nosek, pa kašlja, vročina še ni visoka... sva bile dans pri zdravniku, ki je bil tako tečen, da sem vmes razmišljala da bi ga zamenjala, pa sem po pogovoru z možem sklenila, da mu dava še eno priložnost..
Mislim haloooo - pač nisem zdravnik in posamezne termine mogoče preveč laično uporabljam, ampak a me je treba zatolčt ko majhnega otroka?!!! :ups:
Sem pač rekla, da ima mala zamašen nosek in grlo - da kašlja.. pa se je obesil na besedo zamašeno grlo in zviška rekel, da če bi pa to imela, bi se pa zadušila :zmeden:... A so vaši pediatri vedno prijazni in nežni z otroci??
No in namesto da bi me potolažil, da ni hudega, mi je hladno naštel vse možne zaplete - vnetje ušes, bronhiolitis (menda se tako reče) in sedaj sem čist zmedena, ker se bojim da bom preveč panična in bom prehitro nazaj letela..
No, držite pesti, da bo naša pika poka kmal zdrava in da bova šli lahko na sončka spet - ker je tole že peti dan kar smo zaprti v hišo :((:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
8.3.2005 11:05:05   
lutka
Kar se moje pediatrinje tiče sem brez besed.

Vedno nasmejana,prijazna,tako,da se je sploh ne bojita.:bravo::bravo:

Sta pa moja dva že tudi nekaj časa prehlajena in kašljata.Smo imeli razvojno in je rekla če bi težko dihala naj pridem nazaj,drugače pa ni panike.

držim pesti,da boste šli čim prej na sončka:rozica::rozica:

lp

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.3.2005 12:17:56   
Seven*
Cepec. Cudno, da ni rekel, da ima vneto zrelnico, kar je pravilno, mi pac vsi govorimo grlo..

Tako zelo so pametni, da jim kar skodi vcasih..

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.3.2005 13:13:57   
lin
Ma mi smo ful zadovoljni z našo pediatrinjo,je take nežne dušice in je zmeraj nasmejana pa zmeraj najde kakšno spodbudno besedo za naju(starša)recimo joj kako lepo skrbite za vašo Lin itd......tako da jo ma tudi Lin zaenkrat rada!

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.3.2005 14:27:34   
bini
ja, poslušte še to... in potem me je vprašal kako noska čistimo - pa sem rekla da s fiziološko in da tud sterimar uporabljam.. pa spet dobim zviška 'to je pa ja isto'... no ja, morda že, ampak embalaža je pa različna :)-:)-.. bomo vidli kakšen bo drug teden ko imamo posvetovalnico pri 9M.. upam da bo z desno vstal :zmeden:

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?