|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pediater v sentjurju
1.5.2007 6:45:47   
ssprdamj
Pozdravljene!

Upam, da je med vami tudi kaksna Sentjurcanka in mi bo znala nekoliko pomagati. Zanima me namrec, kateri pediater v Sentjurju je dober. Imamo namrec 1,5 letnega sincka in se bomo v juliju preselili v Sentjur.
Kako pa je kaj z zapolnjenostjo vrtca v Sentjurju? Sedaj je bil nas soncek v privatnem varstvu, ker zivimo v Kamniku in seveda nismo dobili prostega mesta v vrtcu.
LP

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pediater v sentjurju
1.5.2007 7:44:28   
snorlax
Pred leti smo živeli v Šentjurju (če misliš Šentjur pri Celju) in ti moram povedat, da je bilo stanje katastrofalno. Več ti lahko napišem privat. Priporočam ti Celje, je nekaj km stran, razmere pa veliko boljše.

(odgovor članu ssprdamj)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.5.2007 8:36:59   
žarnica
Pa blizu vam bo tudi Šmarje pri Jelšah-tja mi hodimo, k dr.Bajuku in smo zelo zadovoljni. VEdno te naroči na uro in nikoli ne čakaš več kot pet minut.user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.5.2007 10:33:01   
lutka
kolikor jaz vem je v Šentjurju samo ena pediatrinja. ( DR. Prebilova). Mi imamo z njo dobre izkušnje. Ko je bila hčerka operirana se je za njo zelo zavzela.

Sem pa potem dvojčka vpisala v Celje k dr. Zupanec in tudi nimam pripomb čez njo.

Sta pa Šentjur in Celje dobrih 10 min vožnje narazen. Je pa v Celju definitivno večja izbira.

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.6.2007 14:25:58   
gabie
Ojla, jaz ti tudi ne priporočam pediatra v Šentjurju.
Sem namreč iz Šnetjurske občine, zdaj pa živim na Obali. Vendar sem porodniško preživel pri mami in sem hodila v Celje, k dr. Zupanec Jeleni. Je zelo vredu in tako kot so ti že punce napisale, imaš v Celju vsekakor večji izbiro in je cca 10 dominut vožnje iz Šentjurja.
lp
Gaby

(odgovor članu ssprdamj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.6.2007 12:03:08   
pat
jaz pa priporčam dr. prebilovo. imela sem jo že jaz in je res super.

http://rebeka.moj-album.com
ugodno oblačila na http://rebeka-prodaja.moj-album.com

(odgovor članu gabie)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?