Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pediater in ginekolog na primorskem 2.1.2006 14:54:03
|
|
|
|
friz77
|
OJLA NAJPREJ VSEM SREČNO 2006. GLEDE GINIKOLOGA TI SVETUJEM V IZOLSKO BOLNICO DR.LAVŠIN ,DR.ZVEROVA ALI DR.GUZEJEVA,RES,DA TEŽKO PRIDEŠ DO NJIH MA PROBAJ,ČE NE PA DR.VITEZICA V ZD KOPER. GLEDE PEDIATRA PA DR.BEM V ŠALARI,IZ LASTNIH IZKUŠEN TI LAHKO TO SVETUJEM. IZOLSKA BOLNICA TEL. 6606000 DR.VITEZICA TEL 6647276 DR.BEM TEL 6250066 SREČNO
|
|
|
|
RE: pediater in ginekolog na primorskem 2.1.2006 16:03:40
|
|
|
|
tralala
|
Prvi odgovor je najboljši, kar jih boš dobila. Jaz sem pri dr. Lovšinu, ki je izredno hvaljen, osebno pa sem pri njem zelo malo časa. Otroka pa imam pri dr. Rončevič (zd Koper) in smo zelo zelo zadovoljni. Večina prijateljic in znank pa v Šalari. Gužva je posod.
|
|
|
|
RE: pediater in ginekolog na primorskem 2.1.2006 20:18:56
|
|
|
|
ona
|
Res boljše kot prvi odgovor ga ne bo!Jaz imam Dr.Zver v Izolski bolnici in je super,pa ostali so tudi kot ti piše v prven odgovoru.Za pediatra pa baje da je tudi v Luciji eden uredu,pozanimaj se malo!
|
|
|
|
RE: pediater in ginekolog na primorskem 2.1.2006 20:29:04
|
|
|
|
Aleksandrin
|
Primorska , pridi v Kobarid k dr. Lazarju
|
|
|
|
RE: pediater in ginekolog na primorskem 2.1.2006 21:35:32
|
|
|
|
lin
|
V Izoli ginek. Nives Rožič,pediater v Luciji dr. Sabadinova,meni je zlata in Lin jo obožuje
|
|
|
|
RE: pediater in ginekolog na primorskem 3.1.2006 8:42:13
|
|
|
|
cuma
|
Ginekologinjo imam v Izoli - dr. Rožič Vičič in sem zelo zadovoljna,mojo dojenčico sem pa vpisala k dr. Bemovi v Šalaro, kjer sva zaenkrat tudi zadovoljni.
|
|
|
|
RE: pediater in ginekolog na primorskem 3.1.2006 9:49:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Poskusi najprej najt kakšnega ginekologa v izolski bolnišnici,naj ti bo zadnja šansa izbira ginekologinje v ZD Izola. Pediater pa je zame najboljša Dr.Sabadin v lucijskem ZD.SUPER!!!!! Mi,čeprav živimo v koprski občini imamo vse zdravnike v Luciji. Tudi za vaju dva odrasla je najboljša splošna zdravnica DR,Vučko.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.