Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pediater ali družinski zdravnik 20.2.2006 10:52:12
|
|
|
|
beba76
|
Jaz naše vse vozim k družinskemu zdravniku, samo v posvetovalnico moramo k pediatru. Je pa naša družinska bila prej pediatrinja, tak da itak obvlada zadeve.
|
|
|
|
RE: pediater ali družinski zdravnik 20.2.2006 11:12:52
|
|
|
|
April
|
jaz bi ga vseeno raje vozila k pediatru. Saj 30 min ni tako veliko, sploh če imaš prevoz. Najbolj v prid pediatru govori dejstvo, da je pediater le specializiran za otroške bolezni in zdravje in da je dnevno v stiku z otroki.Nenazadnje je pri pediatru tudi vse v ambulanti prirejeno otrokom.
|
|
|
|
RE: pediater ali družinski zdravnik 20.2.2006 19:49:11
|
|
|
|
sezam
|
Se strinjam z April. Bi ga tud raje vozila 30 min daleč k pediatru.
|
|
RE: pediater ali družinski zdravnik 20.2.2006 19:58:21
|
|
|
|
Gina
|
Jaz pa ne vem, ali bi ga vozila ali ne. Če je vaš družinski zdravnik fajn, izobražen in veliko ve, bo gotovo znal tudi z majhnim otročkom delat. Zihr ima prakso tudi s tem, saj očitno vzame otročke v obravnavo oz. za svoje paciente. Če pa zdravniku ne zaupaš, potem pa sploh ni vprašanje, v tem primeru bi ga jaz vozila h pediatru. Jaz pa komaj čakam, da bom ta malega prestavila od pediatra k šolski zdravnici, ker je res fajn. Če bi ga lahko, bi ga že danes - samo pri nas ne vzame tako majhnih.
|
|
|
|
RE: pediater ali družinski zdravnik 20.2.2006 20:34:37
|
|
|
|
bombonček
|
Mi imamo pediatrinjo,ki pa je obenem tudi najina zdravnica in je res super,ker pozna vse naše tegobe.Tako da ve za vse bolezni,ki sva jih z mojim imela.
|
|
|
|
RE: pediater ali družinski zdravnik 21.2.2006 18:47:59
|
|
|
|
wawa
|
Hvala za odgovore! Saj druživski zdravnik je v bistvu možev stric in mu zaupam. Mah res ne vem bom se pomoje kar z njim pogovorila, bomo vidli.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
luč DA ali NE
пеперутка16
Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?