Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pediater ali družinski zdravnik 20.2.2006 10:52:12
|
|
|
|
beba76
|
Jaz naše vse vozim k družinskemu zdravniku, samo v posvetovalnico moramo k pediatru. Je pa naša družinska bila prej pediatrinja, tak da itak obvlada zadeve.
|
|
|
|
RE: pediater ali družinski zdravnik 20.2.2006 11:12:52
|
|
|
|
April
|
jaz bi ga vseeno raje vozila k pediatru. Saj 30 min ni tako veliko, sploh če imaš prevoz. Najbolj v prid pediatru govori dejstvo, da je pediater le specializiran za otroške bolezni in zdravje in da je dnevno v stiku z otroki.Nenazadnje je pri pediatru tudi vse v ambulanti prirejeno otrokom.
|
|
|
|
RE: pediater ali družinski zdravnik 20.2.2006 19:49:11
|
|
|
|
sezam
|
Se strinjam z April. Bi ga tud raje vozila 30 min daleč k pediatru.
|
|
RE: pediater ali družinski zdravnik 20.2.2006 19:58:21
|
|
|
|
Gina
|
Jaz pa ne vem, ali bi ga vozila ali ne. Če je vaš družinski zdravnik fajn, izobražen in veliko ve, bo gotovo znal tudi z majhnim otročkom delat. Zihr ima prakso tudi s tem, saj očitno vzame otročke v obravnavo oz. za svoje paciente. Če pa zdravniku ne zaupaš, potem pa sploh ni vprašanje, v tem primeru bi ga jaz vozila h pediatru. Jaz pa komaj čakam, da bom ta malega prestavila od pediatra k šolski zdravnici, ker je res fajn. Če bi ga lahko, bi ga že danes - samo pri nas ne vzame tako majhnih.
|
|
|
|
RE: pediater ali družinski zdravnik 20.2.2006 20:34:37
|
|
|
|
bombonček
|
Mi imamo pediatrinjo,ki pa je obenem tudi najina zdravnica in je res super,ker pozna vse naše tegobe.Tako da ve za vse bolezni,ki sva jih z mojim imela.
|
|
|
|
RE: pediater ali družinski zdravnik 21.2.2006 18:47:59
|
|
|
|
wawa
|
Hvala za odgovore! Saj druživski zdravnik je v bistvu možev stric in mu zaupam. Mah res ne vem bom se pomoje kar z njim pogovorila, bomo vidli.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?