|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pediater ali družinski zdravnik
20.2.2006 10:49:32   
wawa
Živim v kraju kjer ni stalnega pediatra, zato večina ljudi vozi svojega otroka kar k družinskem zdravniku, torej zdravniku splošne medicine, pediatrinja pa pride nekrat na 14 dni in ima takrat posvetovalnico. Najbližji pediater je 30 min stran.

Jaz sem takrat ob rojstvu Andraža vpisala k splošnem zdravniku, sedaj pa se vedno bolj nagibam k temu da bi ga raje vozila 30 min stran pa k pediatru.

Zanima pa me kakšno je vaše mnenje ali pa če ima kaka kakšne izkušnje s tem??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pediater ali družinski zdravnik
20.2.2006 10:52:12   
beba76
Jaz naše vse vozim k družinskemu zdravniku, samo v posvetovalnico moramo k pediatru. Je pa naša družinska bila prej pediatrinja, tak da itak obvlada zadeve.user posted image

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.2.2006 11:12:52   
April
jaz bi ga vseeno raje vozila k pediatru. Saj 30 min ni tako veliko, sploh če imaš prevoz. Najbolj v prid pediatru govori dejstvo, da je pediater le specializiran za otroške bolezni in zdravje in da je dnevno v stiku z otroki.Nenazadnje je pri pediatru tudi vse v ambulanti prirejeno otrokom.

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.2.2006 19:49:11   
sezam
Se strinjam z April. Bi ga tud raje vozila 30 min daleč k pediatru.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.2.2006 19:58:21   
Gina
Jaz pa ne vem, ali bi ga vozila ali ne. Če je vaš družinski zdravnik fajn, izobražen in veliko ve, bo gotovo znal tudi z majhnim otročkom delat. Zihr ima prakso tudi s tem, saj očitno vzame otročke v obravnavo oz. za svoje paciente. Če pa zdravniku ne zaupaš, potem pa sploh ni vprašanje, v tem primeru bi ga jaz vozila h pediatru.

Jaz pa komaj čakam, da bom ta malega prestavila od pediatra k šolski zdravnici, ker je res fajn. Če bi ga lahko, bi ga že danes - samo pri nas ne vzame tako majhnih.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.2.2006 20:34:37   
bombonček
Mi imamo pediatrinjo,ki pa je obenem tudi najina zdravnica in je res super,ker pozna vse naše tegobe.Tako da ve za vse bolezni,ki sva jih z mojim imela.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.2.2006 18:47:59   
wawa
Hvala za odgovore!

Saj druživski zdravnik je v bistvu možev stric in mu zaupam. Mah res ne vem bom se pomoje kar z njim pogovorila, bomo vidli.

(odgovor članu bombonček)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.2.2006 20:08:57   
urši77
Otroci niso pomanjšani odrasli!!!!

Jaz sem definitivno za pediatra, pa če je 60km stran, ne 30.

LPuser posted image

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?