Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pediater-ljubljana moste 14.11.2004 17:22:53
|
|
|
|
analizapola
|
Brez skrbi. V Mostah je zd popolnoma prenovljen. Nasa zdravnica je dr kalinšek :) in smo z njo zelo zadovoljni- z Zd Polje pa nimamo izkušenj. :muca:
|
|
|
|
pediater-ljubljana moste 14.11.2004 17:40:26
|
|
|
|
African queen
|
Hola, Sam ne hodi v ZDR.dom Polje, ker so same kritike čez pediatre,ki delajo tam! Mi hodimo v Moste in imamo KALINŠKOVO,ki je SUPER!!Res ti jo priporočam! Lp
|
|
|
|
pediater-ljubljana moste 18.11.2004 11:41:53
|
|
|
|
sonjakk
|
MI hodimo k dr. Pavlici, zelo super je.
|
|
|
|
pediater-ljubljana moste 18.11.2004 11:57:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdrav mi hodimo (še) v ZD Moste-Polje, vendar ti jih ravno ne priporočam preveč, naš dr. Šušteršič ni sicer nič "škodljiv" kaj bogve kako "koristen" pa tudi ne. Je sicer star gospod z ogromno izkušnjami (sam ima menda 6 ali 7 otrok), ampak včasih preveč govori o svojih, na naše pa pozabi...Tako se mi je že 2x zgodilo, da je prišla v njegovo ordinacija sestra in ga opomnila, da zunaj čakajo, no ko želiš kaj sam povedat ali vprašat pa zmanjka časa...
|
|
|
|
pediater-ljubljana moste 28.11.2004 20:45:09
|
|
|
|
SILVA
|
Hodimo v moste k Dr.Pavlici in se mi zdi super.Včasih mogoče malo pretirava ampak vseeno bolje to kot da ne bi.Pri nas se je to pretiravanje,dobro obneslo. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?