|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   peče
1.7.2007 22:03:11   
Anonimen
Pomagajte mi prosim! Peče in srbi me spolovilo in na notranji strani sramnih ustnic imam rdeče pikice. Partner ima enako po glavici penisa, le da njega ne srbi. Imam tudi beli tok.
Ne bi še kar takoj šla k ginekologu, ker zaenkrat izcedek ne smrdi.
Svetujte mi kako naj se tega lotim.

Sem si že dala jogurtov obkladek, pa me je tisti čas malo manj srbelo...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: peče
1.7.2007 22:09:19   
hrabra miška
to imata obadva vnetje. Če nočeš it takoj k G,si kupita kremo canesten(okol 3 €) in se oba trikrat na dan ali pa večkrat na tanko namažita po spolovilih. Pa čim manjkrat z vodo gor,no zvečer ko se tuširaš je normalno,sam čez dan ne z vodo.Že po prvem nanosu kreme bosta opazila razliko.

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.7.2007 22:11:48   
Marogica
Najbrž je kakšno vnetje. Vendar imam občutek, da bi se morala oba zdraviti, drugače nič ne pomaga. Vzami tampon, ga namoči v jogurt in si ga potisni v nožnico. TO naredi 2-4x na dan, nekaj dni.Če ne bo pomagalo, boš morala do zdravnika. Partner pa ga naj tudi v jougurt "namaka"user posted image (kako se to slišiuser posted image ).

Pa Canesteen pomaga, seveda..in če ga imaš doma.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.7.2007 23:51:18   
BaByGiRl
Hmm,..rdeče pikice so zraven? Jaz sem imela sedaj gljivice ampak ni bilo nobenih pikic zraven user posted image  No ja, je pa res, da je tisoče različnih gljivic, samo srbeč bel izcedek, kasneje pekoče, sploh če praskaš je user posted image
Jaz bi šla vseeno do ginekologa, pa vama obema predpiše kaj uporabljati.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.7.2007 9:00:57   
puncica
Jst bi šla verjetno takoj k G, pa še vprašala bi kaj naj s tipom, da ima podobne znake.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.7.2007 9:50:34   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

Jst bi šla verjetno takoj k G, pa še vprašala bi kaj naj s tipom, da ima podobne znake.

Enako.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.7.2007 12:00:23   
Anonimen
Takoj pojdipa še  mož k ginekollogu.Ne se igrat s tem.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.7.2007 12:47:55   
Anonimen
Nič sama zdravit. Take stvari zahtevajo pozornost ginekologa in ustrezno zdravljenje obeh. On ne rabi zraven, najverjetneje vama bo obema predpisala antibiotike ki jih bosta jemala oralno in kakšno vaginalno kremo zate in kremo zanj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Punkcija IVF
Vitaebella

Ali je bila punkcija v postopku IVFa boleča?

Da (12%)

Ne (4%)

Zelo (2%)

Ne, ker sem bila uspavana (4%)

Ne, ker sem pred postopkom vzela protibolečinsko zdravilo (2%)

Nisem bila na umetni oploditvi (76%)

Število vseh glasov: 318

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!