Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pdp in porodnišnica ter pregled 18.11.2007 19:17:40
|
|
|
|
bina30
|
Jaz dvomim, da se moraš naročit. Tako in tako hodiš od 36t vsak teden na ctg. Nato te na koncu zagotovo naročijo na dan pdp. Na dan pdp-ja greš v ambulanto zgoraj, tja kamor hodiš na ctg. Tam te bodo po ctg-ju pogledali in ugotovili ali si odprta ali ne. Če še ne bo nič, boš šla domov. Če naredijo amnioskopijo, ne vem. zagotovo pa ni boleče. Jaz grem zopet ta petek, ko bom konec 38t. Najprej ctg, potem na posvet k zdravniku, če bo zopet vse BP, bom šla domov.
|
|
|
|
RE: pdp in porodnišnica ter pregled 18.11.2007 21:34:14
|
|
|
|
ribica.
|
Men se zdi da se ni treba nič naročat. Greš v prvi štuk porodnišnice kjer ti najprej nardijo CTG, potem pa te še G pregleda. Za plodovnico pa ne vem. Mislim, da ti je ne pogledajo, al pa tud. Pa tud za Uz ne vem. Sicer boš pa zvedla.
|
|
|
|
RE: pdp in porodnišnica ter pregled 19.11.2007 9:04:20
|
|
|
|
benika
|
Če naredijo amnioskopijo, ne vem. zagotovo pa ni boleče. A si ti čist sigurna? Jaz po amnioskopijah cel dan niti hodit nisem mogla, kaj šele normalno funkcionirat Pa še krvavela sem po njej. Mislim, da ti že sam G da napotnico za pregled v P. Sigurno boš šla na ctg, glede UZ pa ne bi vedela. Pri nas ga ne delajo, razen če ni kaj hudo narobe s ctg-jem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......