|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pazite kako lovite malčke
11.7.2007 10:26:34   
mala maja
Včeraj smo bili na razprodajah  user posted image  in naš mali živček je letal po trgovini tako da sva ga komaj lovila za mojim.

kar naenkrat pa začne jokati in da ga buba rokica. sploh ne vem kaj se je zgodilo. Uglavnem letel smo iz Avstrije domov, kot norci na urgenco.

Naš mali je imel izpah komolca. Baje to pride ko starši otroka primejo za roko, ta pa se hoče izmuznit in na hitro potegne rokicouser posted image .  sedaj je vse uredu. So mu jo nazaj naštimaluser posted image  pa je bil že tam na urgenci pravi živček spet, sam so rekli da naj vseeno 10 min počakamo, če ni kaj zlomljenega, da ga bodo še slikali če še rokice ne bo uporabčjal. Pa jo je začel.

Tko pazite kako lovite malčke. user posted image user posted image Nikoli jih ne vlečite za rokeuser posted image user posted image , še huje če ga vzdigujete in delate
hopa, hopa(tko kot da skače)-to je namreč delal moj z malim, da sem imela jaz vsaj 5 min miru za šnofanje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pazite kako lovite malčke
11.7.2007 10:37:05   
mika
sem že slišala za  varuškin komolec. baje se je največ dogajalo v angliji, ko so varuške tako 'cukale' otroke in je prišlo do izpaha.

a ga je bolelo, ko so mu nastavili komolec?

to tako hitro pride, sploh če ti hoče pobegnit na cesto al kaj podobnega. jaz našo najraje pustim doma, ko gremo v nakup, ker drugače je eno samo letanje in ne morem nič kupit. zadnjič sem vzela sestro zraven in se je ful naletala za tamalo user posted image . sestra je potem šla kar spat od utrujenostiuser posted image

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.7.2007 12:37:06   
žlička
joj, ne govori o temuser posted image ...to se naj je zgodilo 1. januarja letos, sva se igrala in mi je padel s kavca jaz ga drzim za rokico in se mu je obrnila...star je bil 14 m...grozno je bilo, smo tut leteli na urgenco, komolec so mu nastavili v 10 sekundah, po tem pa kot da ni nič. Je ze letal po urgenciuser posted image

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.7.2007 22:41:33   
eya
Ojej, nisem vedela, da do tega tako hitro lahko prideuser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu žlička)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.7.2007 7:53:46   
sonjaka
Nam se je tudi že to zgodilo med bolj "divjo" igro (med možem in hčerko), ko jo je dvignil za iztegnjeni roki (pa pred tem sem mu že milijonkrat povedala, naj tega ne dela, ker se pri otrocih to hitro zgodi). Na urgenci so na hitrco uštimali, mož je pa zdaj vedno previden, kako jo dvigne.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.7.2007 9:09:09   
urskas
meni se je to zgodilo,ko sem nekoč bila "varuška" v vrtcu in se je ena punčka iz trme vrgla na tla, medtem ko sem jo trdno držala za rokico. Je bila pa malo težja od povprečnega otrok, zato sem mislila,da je tudi to krivo.

(odgovor članu sonjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.7.2007 10:15:06   
nejcko
Tudi pri nas smo imeli cca pol leta nazaj tak primer "izpaha". Sin je ta malo hotel "naložiti na hrbet" in jo je pri tem tako vlekel za roke, da ji je premaknil komolec.

Očitno pri otrocih pride res hitro do take poškodbe. So pa isto ta malo na urcenci pošlihtali v 1 minuti.

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.7.2007 17:55:34   
mala maja
joj punce če po pravici povem sem kar malo potolažena ker vidim da nismo samo mi tako "šlampasti" Ampak se je to res zgodilo tako hitro, da me je bilo kar groza. Najhuj mi je bilo da sva ga mogla peljat v KC samo zato ker noben ne zna tolk nemško, da bi povedal kaj se je zgodilo če ne bi ga peljala za v celovcu na urgenco(dobr da gremo na morje da smo mel evropske zdravstvene sabouser posted image user posted image ) in bi malemu eno uro bolečin prišparala.user posted image

Sicer pa so meni rekli da ga je treba vdeno lovit tako da ga primeš za zgornji del roke(a je  nadlaht-al sem falila) ali pa da ga primeš okoli pasu.Ker se velikokrat lahko zlomi tudi ključnicauser posted image

Naš je pa čist dober kot da mu ne bi bilo ničuser posted image user posted image

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.7.2007 15:27:44   
livia
Bogi, hvala za opozorilo.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.7.2007 16:02:49   
koala
mala maja nič niste šlamapsti, saj je to ena izmen najpogostejših poškodb, pri majhnih otrocih.
Moji sestrični se je zgodilo isto, ko sem jo držala za rokico, pa se je spotaknila in padla.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.7.2007 18:28:41   
diva 4
Naša Ana je skoraj padla na glavo , pa sem jo ujela za roko.Sma čez 5min že letele na urgenco.So rekli , da se to pogosto zgodi imela pa je 14dni longeto.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?