Anonimen
|
Teh 1.900 ali kolikor že plačaš za to, da ti prikolica tam stoji v sezoni, ko je kamp odprt, to je ponavadi tam od maja do začetka oktobra nekje. V pavšalu so poimensko napisane kakšne 4 ali 5 oseb, od kampa do kampa različno, in ti potem v času bivanja plačajo samo takso, ki je 7 kun na osebo na dan. Če nisi napisan na pavšalu, plčaaš mislim da okrog 30 kun na dan + taksa, vsaj lani je bilo tako. Drugače je tu, kjer smo mi letos, to je v Kaželi, kar v redu. Mi imamo fajn prosto, kar pomeni, da sicer nismo ne vem kako zelo blizu morja, ampak imamo pred seboj kar velik travnik, ki je skozi nezaseden, saj na njem ni piključkov za vodo in elektriko. Meni je to všeč, da nisi utesnjen in zabarikadiran med prikolice, da gledaš samo pleh in drugega ne vidiš. Plaža j pa bolj tako. Je urejen en zalivček, tam so nasuti kamni, tudi za v vodo, potem je še na enem mestu narejeno tko, da se da normalno v vodo priti, drugje je treba pa biti malo akrobata. So pa tudi bazenčki, ampak ne za čisto male otroke, ker je voda globoka okrog 110 cm, le v enem malo manj, pa tudi ni prav zelo nizka. Če vas še kaj zanima, kar vprašajte.
|