Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: patronažna sestra/oskrbovalka na domu 12.2.2013 15:37:32
|
|
|
|
MissTerious
|
Sem soc. oskrbovalka...tudi iz drugih vod (pedagog) drugače. Prekvalifikacijo lahko opravljaš na kakem andragoškem zavodu ali kontaktiraš kak Center za pomoč na domu, kdaj in kje se bo začel tečaj. Odvisno pač od tega, kje živiš, kje ti je bližje in bolj priročno hodit...ko zberejo dovolj kandidatov, razpošljejo obvestila o začetku izobraževanja. Za patronažno sestro mislim, da rabiš naziv dipl. zdr. tehnik. Lahko, da se motim. Pohvalno, da se odločaš za dod, izobraževanje, iz prve roke vem, kako je to...
|
|
|
|
RE: patronažna sestra/oskrbovalka na domu 12.2.2013 16:10:25
|
|
|
|
berdy
|
Hvala, a vi ste potem takoj dobili zaposlitev? Kakšno pa je delo, vam je všeč? Kakšno pa imete plačo? Upam da ne sprašujem preveč. Sem iz Kamnika in se morm še malo pozanimati kje lahko opravim to prekvalifikacijo (ve da v Lj inKranju imajo ene tečaje) Za patronažno sestro pa še nisem uspela izvedeti če lahko delaš prekvalifikacijo (kakšne tečaje ali kej). Škoda da se že po osnovni šoli ali gimnaziji nisem odločila za kakšen drug poklic, ampak me na žalost takrat ni nič specifičnega zanimalo.
|
|
|
|
RE: patronažna sestra/oskrbovalka na domu 13.2.2013 10:00:05
|
|
|
|
pridna_janja
|
http://www.ciktrebnje.si/drugo-izobrazevanje/npk/item/socialni-a-oskrbovalec-ka-na-domu IZVIRNO SPOROČILO: berdy Zdravo! Sem po poklicu diplomirana upravna organizatorka. Ker nisem še uspela dobiti službe in me sedaj zanimata čisto drzgadva poklica me zanima ali je možno pridobiti katero izmed teh dveh poklicev?? Mogoče tudsi zobni tehnik? Poteka kje to izobraževanje za odrasle, ki je plačljivo?? Sem iz čisto drućžboslovne smeri in upam da se lahko prekvalificiram Če kdo kaj ve mogoče?? Hvala
|
| Stran: [1] |
romantikahibelaAli s partnerjem raje večerjata ob svečah ali luči ???ob svečah ker varčujeva z električno energijo (
9%)
ob svečah ker je to bolj romantično (
29%)
ob luči ker je to bolj sexi (
16%)
ob luči koga briga elektrika (
47%)
Število vseh glasov: 296Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!