Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: patronažna kisovec, zagorje 23.9.2009 15:41:04
|
|
|
|
lukec
|
Rodila sem pred 4 leti in pol. Patronažno sem čakala par dni, ker je zbolela, potem je po parih dneh le prišla z robčkom na ustah, stehtala malega in me potem spraševala, kaj mislim, če ga čemo skopat, ko pa popek še ni čisto suh (kaj pa jz vem?). Kopanje smo potem prestavle za dva dni, mene ni pregledala nič, spolh nisem vedla,da to paše zraven. No, naslednjič je bla spet bolana, tko da je prišla zamenjava ... Skratka: nisem bla glih zadovoljna. P.S. Se poznava?
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?