|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pasenje kravic
22.7.2009 8:17:09   
najnaj
imam hčerko staro 2 meseca in še ne pase kravic. ko jo dam na trebušček ima rokice skrčene ob telesu in niti pod razno jih noče stegnit pred sabo. glavo dviga bočno gor in nogice malo dviga v zrak. opazila sem tudi,da se nikakor noče nosit v naročju ( položaj lupinice ). prej nisem temu toliko polagala pozornost,ker je na splošno taka,da se ne rada nosi in carta. najraje je v košari in tam ji paše,da se jo boža. tudi s hranjenjem smo imeli težave in zdaj najraje popije flaško kar v košari.dojit se ni hotela.  če je v naročju popije bolj malo. oziroma moramo dokončat v košari. zdaj pa sumim na ekstenzijski vzorec. smo pa imeli 1 mesec strogo široko povijanje in je bila hočeš nočeš vedno samo v ravnem položaju.kaj mi lahko katera svetuje kaj lahko sama naredim,da ji pomagam pri pasenju kravic? namreč pediatrinje še dolgo ne bo,ker je na dopustu, pa bi rada že prej začela s tem. če je to sploh pametno ali naj raje počakam.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pasenje kravic
22.7.2009 8:56:36   
Čebel@
jaz mislim da ima mala še veliko časa za pasenje kravic....mekateri otroci jih pa sploh ne pasejo......daj ji ti rokice naprej,pa boš videla.....glede cartanja:vsakemu paše po svoje......moji je vroče in se zato neče nosit po rokah,pa meni čisto odgovarja ker ima 6500g in bi imela roke do tal če bi jo skos nosila......če te pa res preveč skrbi,pa pokliči tistega p ki nadomešča vašega

srečno in čimmanj kompliciranja

(odgovor članu najnaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.7.2009 10:04:40   
yelci
Pri nas smo meli pa ravno obratno.Non stop je hotel bit v narocju,imam obe zapestji vneti,nosim bendazo,da ga imam lahko v narocju,Tako,da smo zelo malo pasli kravice.V razvojni so mi svetovali naj si kupim knjigo Igriva vadba za dojencke,narocis preko neta,ti jo priporocam.Ko dobis knjigo,imas eno vadbo zastonj,da vidis kako to gre.Jaz sem bla zlo zadovoljna,zato se naprej hodiva telovadit.Pri stirih mesecih in pol ni in ni hotu pasit kravic,se je takooo joku in kregu,zdaj pri sestih pa samo,da ga polozim,takoj pase,pa tud zelo rad je zdaj na tleh in se sam igra,moje roke pa se zdej regenerirajouser posted image user posted image .

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.7.2009 10:59:22   
miapia
najnaj, to kar si opisala, je za to starost čisto normalno. In četudi ne bi bilo po knjigi, ne bi bilo nič narobe. Nikar pa ne sili. Pri dojenčku se tako hitro lahko obrne. En dan še nič, drugi dan pa že ima kakšno foro. Naša se je že obrnila s hrbtna na trebuh in nazaj, potem pa kar nič. Zadnjič je bila pa kar naenkrat na trebuhu in nazaj. Da bo pa tvoj imel stegnjene rokice, bo pa še malo časa preteklo, ker tudi glavice nima še stabilne. Torej, ne skrbi.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.7.2009 11:19:23   
najnaj
hvala za odgovore....namreč ena kolegica mi je rekla,da zdaj bi pa že mogla past kravice,ker je že 2 meseca...pa nekaj o razvojni in fizioterapiji in jaz potem takoj v paniko....bom ji dala čas,da začne sama kadar bo "zrelo".....

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.7.2009 11:30:16   
Šaki
ma ne vse verjet kar drugiv pravjo.
ta tdu če še ne pase ktravic.pa kaj jih bo že še-
ne komplicirajte.kern bolj ko paničarmo slabi je.
pa ne koj neki o enih razvojnih razmišlat

jooj in ne mi :ena kolegica jen rekla-....buuuu.

ne poslušaj je..

< Sporočilo je popravil bad girl -- 22.7.2009 11:31:48 >

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu najnaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?