|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   partnerstvo
16.7.2007 15:10:06   
murkica
Sicer ne vem, če je že bila takšna tema ampak zanima me, koliko časa ste že s svojim ali svojouser posted image   in po koliko časa ste se odločili, da je on ali ona tista s katerim želite imeti user posted image  in ste začeli delati na njem?

No midva z mojim dragim bova letos septembra skupaj 6 let. user posted image Skoraj srednješolska ljubezen bi se lahko reklo, poznava pa se veliko dlje, saj sva bila že prej prijatelja.  user posted image Skupaj sva od mojega 16. leta.
No kar se tiče user posted image , pa sem jaz takoj vedela, da je on tisti pravi in bi ga imela z njim takoj, moj dragi pa je vedno rekel, da naj malo počakava, da bova dokončala faks in zgradila hiško, ampak sedeja pa se je tudi on omehčal in rekel, da ne bo mogel počakati. Tako, da sva sedaj začela delati na user posted image se pravi po 6. letih čudovite skupne poti.user posted image user posted image (sicer ne intenzivno ampak user posted image  brez zaščite in če se bo prijelo se bo).

Kaj pa ve?user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: partnerstvo
16.7.2007 15:24:11   
talika81
pozdravljena!

jaz in moj user posted image  sva skupaj dobri dve leti.

o user posted image  se intenzivneje pogovarjava od februarja letos.

v bistvu sem jaz že kar hitro vedela, da je moj user posted image  tisti, s katerim bi želela imeti user posted image .

tako da bova midva začela user posted image  resneje čez kakšen mesec dni in upava, da nama čimprej rata.
oba sva že diplomirala, imava službe za nedoločen čas, nimava pa še svojega domeka. ampak bo že, saj si bova skušala čimprej kupiti hiško. tako da v bistvu ni ovire.

upam, da ćimprej zagledata user posted image  user posted image  tako kot midva.

lp,

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.7.2007 9:41:19   
MARTINŠČICA
Midva sva skupaj 15 let in zadnjih 5 let delava na user posted image .

200% MAMI

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.7.2007 9:55:12   
Srčekgirll
Mi2 z mojim sva skupaj 8 let. Na user posted image sva začela delat januarja letos, še vedno nič. Tudi midva sva skupaj že od mojega 16.leta. Ko sem ga videla sm vedela, da je on tisti pravi zameuser posted image Še vedno zaljubljenauser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.7.2007 9:58:18   
Anonimen
Midva sva skupaj 10.5 let. Na user posted image  delava eno leto. Vedela sem pa kmalu, želela otroka tam nekje po petih letih veze, samo sva počakala, da sva prišla do svojega stanovanja in sedaj čakava in upava da se nama kmalu izpolni trenutno edina želja ki jo imava. Sama sem čakala da si tudi moj ful zaželi otroka. Sedaj je že bolj nestrpen kot jst.

(odgovor članu Srčekgirll)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.7.2007 10:15:06   
nemrak
midva sva bila skupaj 4 mesece, ko sva se odločila za prvega otroka.
zanosila sem 4 mesece kasneje in sedaj po 5 letih pričakujeva drugega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.7.2007 10:15:11   
Juno
Midva sva skupaj 13 let, od mojega 16. leta. Otročka sva si želela že nekaj časa, a sva čakala na idealen trenutek, ko bo vse tako kot mora bit. Sprevidela sva, da če bova čakala idealen trenutek, da bodo službe, štalca pod streho,....bo trajalo še precej časa, tako da sva se podala v boj pred enim mesecem.

Tempus fugit, amor manet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.7.2007 10:22:35   
polonca78
midva sva skupaj od najinega 15.leta oz. 14 let. po kolkem času sem vedela, da je taprav zame se ne spomnim več user posted image user posted image user posted image . sedaj ko imava domek, redne službe, sva se odločila za otročička. mene sicer še čaka nekaj izpitov in diploma, samo to lahko tudi počaka, če bo otroček zahteval vso mojo pozornost. držim pa pesti za vse, da čimprej zagledate user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.7.2007 10:59:58   
Anonimen
Midva sva skupaj 5 let, stara sva 25 in 28 let, živiva v hiši, oba redno zaposlena in že 18 mesecev delava na user posted image  

nekega dne nama rata... user posted image

(odgovor članu polonca78)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
17.7.2007 11:37:19   
portugalka
midva sva skupaj 7 let
od januarja delava na user posted image .
Punce,mogoče malo neumno vprašanje, a vseeno - vam vsem uspeva 2-3x na teden. Kr nama ne.. SIcer se izjemno trudiva na tem, a vseeno... Vmes je stresov miljon in enostavno človek ne zmore. Kakšne izkušnje imate? Kako se rešite stresov in potem vseeno veselo user posted image ? Kaj pa ko se kregate? Ali imam samo jaz tako občasno bedno zvezo (želiva si otrok seveda oba, a občasno je bedno zaradi različnih stvari...)?  pomoč?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.7.2007 11:41:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: portugalka

midva sva skupaj 7 let
od januarja delava na user posted image .
Punce,mogoče malo neumno vprašanje, a vseeno - vam vsem uspeva 2-3x na teden. Kr nama ne.. SIcer se izjemno trudiva na tem, a vseeno... Vmes je stresov miljon in enostavno človek ne zmore. Kakšne izkušnje imate? Kako se rešite stresov in potem vseeno veselo user posted image ? Kaj pa ko se kregate? Ali imam samo jaz tako občasno bedno zvezo (želiva si otrok seveda oba, a občasno je bedno zaradi različnih stvari...)?  pomoč?

Midva nič ne gledava na to. Pač, ko nama paše. Je pa res da v času O meni osebno ful paše tko da....user posted image
Se mi zdi neumno omejevat z dnevi, ker potem rata vse mehansko. To je pa zadnja stvar ki si jo želim.
Kkšn teden 5x kkšn 1x .....odvisno....od časa....želje.....

(odgovor članu portugalka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
17.7.2007 11:43:13   
sasa78
SKUPAJ SVA 11 LET IN PO 7 LETIH JE SLEDILA POROKA.
SEDAJ IMAVA ŽE DVA SONČKA IN UPAM DA SE BO ATI MALO OMEHČAL IN "user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image TRETJEGA.

LP

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu portugalka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.7.2007 13:39:11   
zarjica
portugalka- nama je tudi tak. Jaz ne morem, pa niti nočem seksat na ukaz (ker je tak dan, ali ura,...). Mislim, da mora spolnost vseeno ostati nekaj lepega in spontanega, ne pa obveznost, ki jo je treba vsak drug dan opraviti. Pa pride dan, ko sva na bojni nogi...kar je pač del življenja, pa nama niti na pamet ne pade, da bi pa zdaj seksalauser posted image . No, pa pridejo dnevi, ko bi pa 3-krat na danuser posted image . Ovolacija je pa itak skoraj znanstvena fantastika pri meni, nikoli se ne ve.
Ja, je pa zagotovo drugače,, če pa res ful dolgo ne zanosiš, takrat pa se verjetno moraš potrudit...ampak eno leto po mojem ni panike...

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?