Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: partnersko svetovanje MB 15.11.2010 15:48:13
|
|
|
|
mari1234
|
Jaz poznam, imela zelo dobre izkušnje (zdaj je ne rabimo več ), dela pa v Ljubljani in Mariboru, na žalost ima pa veliko gužvo: http://www.pfs.si/osebno-svetovanje/943
|
|
|
|
RE: partnersko svetovanje MB 15.11.2010 23:39:53
|
|
|
|
Bakfark
|
IZVIRNO SPOROČILO: teja28 Katera ve za kakšno dobro partnersko svetovanje, kjer te naučijo predvsem komunikacije? Pa da je v okolici MB. Definitivno najboljši so svetovalci v Big Bangu, na oddelku pečic, ne glede na pretekle kuharske izušnje si lepo vzamejo čas za moškega, celo najbolj neveščim lepo razložijo osnove pri uporabi, garantirano zelo uspešno tehnično usposabljanje, še kakšen recept za potico zraven ćušnejo. Valjar za ženo pride v poštev samo in izključno kot disciplinsko sredstvo zoper de`ca v skrajni sili. Zelo dobri svetovalci, res, nekdo bo mi očital reklamo, ampak si pošteno zaslužijo.
|
|
|
|
RE: partnersko svetovanje MB 15.11.2010 23:47:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: teja28 Katera ve za kakšno dobro partnersko svetovanje, kjer te naučijo predvsem komunikacije? Pa da je v okolici MB. Definitivno najboljši so svetovalci v Big Bangu, na oddelku pečic, ne glede na pretekle kuharske izušnje si lepo vzamejo čas za moškega, celo najbolj neveščim lepo razložijo osnove pri uporabi, garantirano zelo uspešno tehnično usposabljanje, še kakšen recept za potico zraven ćušnejo. Valjar za ženo pride v poštev samo in izključno kot disciplinsko sredstvo zoper de`ca v skrajni sili. Zelo dobri svetovalci, res, nekdo bo mi očital reklamo, ampak si pošteno zaslužijo. . Meni so ljube svetovalke v L'Occitanu. Pa še testerje dajo brez problema. Lahko se obrneš na pristojni CSD, prosi napotnico za psihiatra. Poznam samo to pot, oziroma njene vidne pozitivne učinke.
|
|
|
|
RE: partnersko svetovanje MB 23.11.2010 20:25:34
|
|
|
|
suzolinka
|
Definitivno semle http://www.svetovanje-maribor.com/ Sem bila na njihovem predavanju in lahko samo pohvalim. Kogarkoli bosta dobila, bo v redu. Srečno!
|
|
|
| Stran: [1] |
Ali podpirate stavko JUMC09Podpirate stavko javni uslužbencev 18.4.?da, delam v gospodarstvu (
24%)
ne, delam v gospodarstvu (
38%)
da, sem JU (
28%)
ne, sem JU (
10%)
Število vseh glasov: 235Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!