|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   partner smršči!
3.4.2005 10:06:30   
iva01
:zmeden:DOBRO JUTRO,po neprespani noči mi še nekak uspevabit pokonci. Celo noč sem namreč vluht gledala,moj je dans ponoči tako grozno smrščal da se ga je po mojem vn iz bajte slišal, mene pa je tud roka že bolela ker sem ga skus butala, pa mu lepo rečem dej vleži se na trebuh on pa meni ja ok, ne mine pet minut pa je že spet bil na hrbtu in ropotal 100 na uro, kako pa ve kaj vtišate svoje partnerje ki so še med spanjem tako glasni. :zmeden::zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   partner smršči!
3.4.2005 10:11:38   
Anonimen
Jas, tako to je...žal. Pol mi pa zjutrej reče, da ni on smrčal, da sem jaz. Mater mu :hudicek:

Nimam recepta, pošlji ga v drugo sobo.

(odgovor članu iva01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   partner smršči!
3.4.2005 10:11:41   
sašaš

Moj pa na srečo ne smrči! :bravo:

Sorry - ne znam pomagat! :(

Lp :muca:

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   partner smršči!
3.4.2005 10:12:11   
Gina
Moj ne ropota tako na glas, če pa že, pa spim zelo trdno, tako da ga ne slišim.
So pa ene punce pisale, da tisti čepki za v ušesa, ki jih dobiš v lekarni, pomagajo.

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   partner smršči!
3.4.2005 10:14:21   
sašaš

Ja, če bo čepke mela not pa dojenčka ne bo slišala...:zmeden2:

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   partner smršči!
3.4.2005 10:20:41   
iva01
ja sej pol sm itak šla v drugo sobo,pa nisem mogla zaspat pol sm pa ob 4 ponoči po RR brskala, zjutraj ko pa se je nik zbudo pa me je pršu iskat oz. iz sobe se je nekaj pizdu da kje sm zakajmu ne pridem pomagat Nika nahranit pa previt ker danes zjutraj sem baje jez na vrsti... pol pa sem mu rekla da se naj mal ponoči brzda ker ni sam v sobi mi je pa nazaj reku da je on mene slišal butl nor, sploh pa mu ni prišlo gor da mene sploh ni blo v sobi... Maščevanje se že pripravlja.:hudicek::hudicek::hudicek::hudicek:

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   partner smršči!
3.4.2005 10:26:10   
bobika
Draga ivica1 na žalost vem kak je to. S tem imam probleme že od začetka najinega skupnega spanja. Ko zasmrči postanem tak živčna, da bi ga lahko sklofala. Nekaj časa je hodil spat v drugo sobo. Ampak mi je šlo to na živce, da niti spala nisma več skupaj. Sedaj pa že lep čas uporaljam čepke za ušesa in so kr fajn. Nič ne slišim!!!! in spimmm :zaspan:
Me je pa malo res strah kak bo ko boma imela :duda:, ker pol niti :duda: ne bi slišala.
edina, do sedaj dobra rešitev proti smrčanju so čepki - nažalost

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
3.4.2005 11:03:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu iva01)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   partner smršči!
3.4.2005 11:07:05   
Anonimen
:hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek:Povsod isti problem:hudicek:
;):)-Od 23h do 4h jaz od 4 naprej pa moja polovica:((:)-spanje po obrokih,rukanje prošnje ufff kdaj bo kakšna pošteno prespana noč;)
Se spravljam poskusit flajštre ki ga pripopaš na nos in sprej,ki ga pošpričas v grlo pred spanjem...vam bom poročala,če so uporabni.

(odgovor članu iva01)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   partner smršči!
3.4.2005 11:37:30   
Baldi
Pozdravljeni neprespanci :ups:

Mogoče vam pomagajo tile linki:
:zmeden2:informacija
http://www.pomurske-lekarne.si/clanek_page.cfm?clanekID=80

:zmeden2:kako preprečiti
http://www.conrad.si/product.asp?catalog%5Fname=Conrad&category%5Fname=005110%5FUgodno&product%5Fid=840453

:zmeden2:prihodnost
http://www.mladina.si/tednik/200210/clanek/izum/index.print.html-l2

Pa še kaj bi se našlo:sloncek::sloncek::sloncek:

LP:pujs:

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   partner smršči!
3.4.2005 12:02:08   
pika74
štoflc mu prišij na hrbtni del pižame, da se ne bo mogu na hrbet obrnt med spanjem8)

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   partner smršči!
3.4.2005 12:07:23   
Anonimen
Po moje bi ga utrgal :zmeden2:

(odgovor članu iva01)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   partner smršči!
3.4.2005 12:09:41   
pika74
a štoflc:)-

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   partner smršči!
3.4.2005 12:10:38   
Anonimen
..pa še kej druzga zraven...:hudicek:

(odgovor članu iva01)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   partner smršči!
3.4.2005 13:19:33   
*KAJA*
Jst pa kr začnem cmokat,upam da razumete kaj mislim povedat (ne njega)-v luft-pa je kr takoj tišina.:bravo:

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   partner smršči!
3.4.2005 13:58:34   
sašaš

Ja, moj ati je bil tud operiran (nekaj v nosu) in nekaj časa je blo OK - mami pa vsa happy! Ampak ni dolgo trajalo, spet smrči..

Lp :muca:

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   partner smršči!
3.4.2005 15:11:34   
alpog
Jaz grem v drugo sobo spat. Upam, da imaš tudi ti to možnost. Sreča, da omamo dost prostora, če ne bi ga s povštrom zadušila!

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   partner smršči!
3.4.2005 17:17:43   
Anonimen
Jaz pa nimam kam:((:((edin v garažo:((
Se bom znašla v črni kroniki:)-

(odgovor članu iva01)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?