Gina
|
Zakaj pa ti njemu vse verjameš??? Veš, tale tvoj opis meni čisto nič ne pove o tebi. Jaz si te predstavljam zelo čedno in res ne vem, zakaj si ti ne bi mogla same sebe predstavljat enako. V resnici je vse odvisno od glave, kaj ti ta govori. Meni je večina ljudi lepih. Tudi fizično. Težko na kom ne najdem ničesar privlačnega. Nikoli tudi ne opazim strij kot nekaj grdega, ker so v moji predstavi v moji glavi nekaj čisto ok. Tale tvoj opis zgoraj, kot sem napisala nič ne pove o tvoji postavi, kakšna je v resnici, mi pa žal veliko pove o tvojem partnerju. Predvsem to, da je zelo poln kompleksov. Tvoj opis celotnega stanja pa mi pove enako o tebi. Če bi se ti sama sebi zdela lepa, se ti to ne bi dogajalo. Ker si on česa takega ne bi dopustil niti mislit, kaj šele reči. Ti bi sevala tako, da bi se čutilo, da sebe ljubiš, da si si všeč. Jaz mislim da ni rešitev v tem, da deca pustiš, ker ne glede na to koliko moških boš pustila, boš še vedno živela v kompleksih. Najprej reši v svoji glavi. Ko boš to rešila, ko se boš sebi zdela lepa, se ti bo tvoj dec zdel tako smešen in nebogljen, da bo ali - nehal zganjat neumnosti in te začel spoštovati - ker te bo imel za kaj - v tvoji glavi bo poštimano - ali pa ga boš mirne vesti zapustila in nikoli več srečala podobnega tipa Če ga zapustiš prej, pa itak lahko računaš, da bo naslednji isti. Problemi ostanejo, če jih ne rešiš tam, kjer je njihov vzrok.
|