|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   partner pri porodu - birokracija
1.4.2005 9:10:29   
taška30
Punce, eno vprašanje.
Kaj je potrebno urediti za prisotnost moža pri porodu v Lj porodnišnici, poleg tega da sva obiskovala Šolo za starše?
1. Rabi kakšno dodatno potrdilo (tam v šoli so sicer preverjali prisotnost očkov)?
2. Kje se ga dobi - v sprejemni porodnišnice, tam kjer nalepke mogoče?
3. Grem lahko tudi jaz ga iskat, glede na to, da tam delajo le dopoldne?
4. Kdaj plačaš tiste 4 jurje? Lahko tudi na licu mesta (poroda), če prej ne utegneš tja?

Hvala najlepša že vnaprej, ve ziher vse to veste (mogoče sva midva v šoli za starše mal na ušesih sedela :ups: )
Taška
Neposredna povezava do sporočila: 1
1.4.2005 9:31:29   
darjatimci
Potrdila smo dobili v materinski šoli,plača pa preden gre v porodno in ga preoblečejo,če gre vse normalno pri tebi njega naročijo kakšno uro kasneje,da tebe pripravijo za porod.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.4.2005 9:34:41   
Mina1
Če ati ne plača pred porodom, tebe itak ne spustijo domov, resno:)-:)-:)-

Plača lahko v sprejemni pisarni v porodnišnici, kjer se zglasiš, ko greš roditi, v kolikor ne plača v materinski šoli. Govorim pač za LJ.

pa-pa Mina1

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.4.2005 9:35:11   
Rozalija
Potrdilo sva dobila v šoli za starše. Plačaš lahko tam, lahko že prej (ampak kaj veš lahko te prime v KR, pa ni časa za do LJ, pa morš pol še tam plačat). Midva sva prišla v LJ ob 6.00 pa takrat ni blagajna odprta, so ga spustil notr in je šel plačat po porodu.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.4.2005 9:42:49   
pravljica
a je katera rodila s partnerjem, ki je bil brez potrdila (v mb)?...moj ga sigurno ne bo imel, pa me zanima, kakšne možnosti ima, bil je pa zraven pri prvem porodu (tudi brez potrdila)...pa tole, da mora plačat, da je lahko zraven pri rojstvu svojega otroka...men je to živa groza!

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.4.2005 9:43:35   
taška30
:zmeden: Zakaj jaz nič ne vem o tem, da so kakšna potrdila delili v Šoli za starše? Očitno sva po predavanjih prehitro zbezljala ven? :zmeden:
No, skratka, najbrž bo treba po potrdilo, ima mogoče katera št. od sprejemne pisarne v porodnišnici, da jih kar direktno povprašamo o tem?
Pa hvala, Taška

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.4.2005 10:05:13   
Zea
Po ta novem (zadnje po leta) ni možno plačati tik pred porodom v Lj. Imeli so namreš ene probleme z denarjem, ki je izginjal - saj je katera brala časopise, a ne? Torej plačaš lahko samo na blagajni, ki je odprta ob delavnikih, mislim da do 15-ih! Priporočam vam, da to storite že kakšen mesec prej. Blagajna pa je v prvem nadstropju babiške šole (barake za porodnišnico), torej v isti stavbi kot je dekompresija, če hodite tudi tja.

Če ne bo imel tega potrdila ga ne bodo spustili k porodu - resno! Ko sem šla jaz rodit, sem imela potrdilo zanj pri sebi. In ko je on prišel, ga niso spustili noter, čeprav je trdil da imam jaz potrdilo. Potem je pa prišla ena od sester k meni, me vprašala če imam res potrdilo, vzela potrdilo in šele potem so ga spustili noter. Grozno, ampak tako pač je! Uredite si to prej!

Taška, če sta hodila v šolo za starše, potem vaju imajo odkljukane. Pojdi na blagajno in vaju najdi na seznamu ter to čimprej uredi. Tudi ti bi po enem od predavanj morala dobiti žig v materinsko knjižico, da si obiskovala tečaj - če nisi seveda šla prej ven! No ampak tebe bodo itak spustili v porodno sobo!

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.4.2005 10:10:14   
darjatimci
V LJ.je razlika potrdilo- ali brez samo v ceni,tisti,ki ga nimajo plačajo več.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?