|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   partner pri porodu
22.11.2005 13:14:45   
AishaM
Zanima me, če imate kakšne izkušnje, ko partner ni mogel biti pri porodu, čeprav sta to skupaj načrtovala. Mene je namreč strah, da bo partner morda zbolel (npr. gripa) in zato ne bo mogel biti prisoten. Lahko v takšnem primeru sodeluje kdo drug, npr. mama, prijateljica, čeprav ni opravila šole za starše. Rodila pa bom v MB.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: partner pri porodu
22.11.2005 13:36:48   
KMALU
o vsem tem smo ze tisockrat govorili. malo pobrskaj v brskalniku/iskalniku in bos nasla veliko odgovorov..

Tvoj strah, da bo partner zbolel, je pa maklo smesen, saj je brez podlage. Ne mores kar v naprej razmisljat kaj bo ce bo oz ce ne bo in bo....user posted image

(odgovor članu AishaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.11.2005 15:12:36   
Anonimen
KMALU, ti pa si danes malo nasajena, ne? Vsakega nadiraš brez razloga.user posted image

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.11.2005 15:22:07   
KMALU
gospa anonimna user posted image  a sem morda koga nadrla ali sem ji le lepo povedala, da bo v iskalniku sigurno nasla veliko odgovorov...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2005 9:37:25   
Anonimen
Dobesedno si ji rekla, da je smešna, ker sprašuje neumnosti. Da sploh ne govorim o tem, kako sr.... si naredila na temi Umrla pri porodu??!!!

Da te ni sram! Nisi edina na tem svetu, veš?user posted image

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.11.2005 9:39:43   
Anonimen
AishaM, glede tvojega strahu, pa takole: četudi se zgodi kaj takega, ni panike. Jaz sem imela hudo virozo (gripo),ko sem rojevala. Pač bodo možu dali masko na obraz, kot sem jo tudi jaz imela ves čas dojenja. Ne skrbi. Če sem jaz lahko rodila z vročino 39, potem bo tudi on lahko pri porodu zraven,kar je 1000x manjši napor.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
23.11.2005 11:19:11   
dadica
če si hodila v materinsko šolo v maribor,si dobila smao potrdilo ki ga moraš sama izpolnit,jaz bom za vsak slučaj pustila praznega in bom ime tistega ki bo šel z mano(če moj ne bo mogel) vpisala na poti v porodnišnicouser posted image !

LP dadica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.11.2005 12:08:16   
Anonimen
KMALU slučajno vem, da tale iskalnik, ki je sedaj na RR, ne najde nič pametnega in ni vreden  po kuuser posted image , tako da prosim vzdrži se takih komentarjev, da je nekdo vprašal nekaj, o čemer je že bil govor. Če te moti, preskoči temo. Veš BTW tudi o tem smo že govorili (o toleranci in preskakovanju tem, na katere se ti ne ljubi odgovarjat)pa si očitno tudi ti mal zgrešila ali pa ti le iskalnik ne najdeuser posted image
Drugič, pa tudi noben strah ni neutemljen. Pač razmišlja punca tudi o tej možnosti. KMALU me veseli, da gre tebi vse v življenju točno tako kot si si splanirala, vendar vsem ni to usojeno!!!
Tako da brez zamere, pa malo strpnosti v roke!!!!

Sicer pa mislim, da te je Blacky lepo potolažila.

Lep in čimhitrejši porod!

user posted image

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
23.11.2005 12:30:19   
KMALU
HAHAHAHAHA, potem anj se pa jaz pomirim....user posted image user posted image

tale iskalnik je pa lahko prav fajn stvarca, samo znat ga je treba uporabljat. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.11.2005 13:22:16   
neja
Seveda se lahko zgodi, da partner ne bo mogel biti zraven. Pozam npr. primer, ko so partnerja poslali domov, češ, da naj pride čez par ur, ker bo trajalo, ampak ko je odšel, je mamica v roku pol ure rodila. Ali pa, ko je kolegici ponoči stekla voda, je klicala mamo, naj jo pelje v porodnišnico, mož pa je doma ostal zraven sineka. Seveda je imel namen biti zraven, ko bi sineka zjutraj odpeljal k svoji mami. Ampak se je spet vse tako hitro odvijalo, da je poleg kolegice pri porodu bila njena mama. Očka pa je skozi padel. Ampak mislim pa, da je mala verjetnost, da bi tvojega možeka ravno takrat napadla kakšna viroza, bolj se mi zdi možno, da pač ne bi prispel v pravem trenutku, razen če te sam pelje in je od vsega začetkam zraven. Kar se tiče prisotnosti koga drugega, mislim, da se moraš pozanimati v porodnišnici, ker je to odvisno od porodnišnice. Vsaka ima svojo politiko. Pri nas npr. to ni problem, partner ne rabi biti v materinski šoli, pa še kaj bi se mogoče našlo. Nekatere porodnišnice celo zahtevajo plačilo prisotnosti partnerja. Upam, da boš rodila s svojim partnerjem ob strani:). LP  

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.11.2005 15:56:13   
Katrin
Poleg tebe je lahko pri porodu kdorkoli, po tvoji želji...

Drugače pa je med mojim porodom tudi moj mož bil bolan z vročino in se mi je prav smilil. Zato sem mu še bolj hvaležna, da mi je stal ob strani...

lp

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.11.2005 17:28:18   
AishaM
Vsem najlepša hvala za odgovore, ki so mi zelo pomagali.

Vsak ima pač svoje strahove, zato se sama pridružujem vašim mnenjem, da nobeno vprašanje ali strah ni neumen. Tako pač je in še enkrat hvala vsemuser posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?