Anonimen
|
Živjo! Najprej vse lepo pozdravljam. Moram napisati, da ste prekrasne ženske in da mi je v veselje prebirati vašo pošto. No, pa naj še jaz nekaj napišem. Ima prečudovitega partnerja, s katerim se že dve leti trudiva dobiti - ker so nama povedali da po naravni poti ne bo šlo, sva sedaj na čakalni listi za izventelesno oploditev. Partner lepo skrbi zame, me spoštuje, mi stoji ob strani v dobrem in slabem, vsak dan mi popestri z nečim novim in zaradi njega sem srečna. Ima pa eno slabo lastnost. Ne vem, ali pretiravam in sem smotana jaz, ali pa je res problem. Moj dragi rad pogleda pregloboko v kozarec. Vsak teden je obvezno enkrat kar fajn "vinsko utrujen". Včasih tudi dvakrat. Ker je podjetnik, razumem, da se s poslovnimi partnerji "mora" tudi napiti. Pravijo, da se v gostilnah dela biznis. Tudi jaz sem podjetnica in kar precej kupčij naredim ravno v gostilni, tako da mi deci ali dva refoška nikoli ne uideta . Naj povem, da ko pride domov pijan ko ..... ni nikooooooli nesramen, agresiven,... samo lepo se smeji in se privije k meni v posteljo. V posteljo pride po obveznem bruhanju, včasih prespi kar na stranišču . Napije pa se vedno, ko gre kam s prijatelji ali s kom drugim, tudi v začetku ali sredi tedna. Mene pa to takoooooooooo moti. Najbolj se jezim, ko ga vidim kakšen pride domov - kr zagabi se mi. Oprostite izrazu. Ko ga vprašam, zakaj se je napil, mi odvrne - ja z onim pa onim smo šli na pijačo, pa smo "zafrezali". To se dogaja enkrat do dvakrat na teden. Zdaj sem mu začela očitati, da je alkoholik in da se naj gre zdravit. Saj mi je potem žal za te besede, ampak jaz alkohola ne prenesem. No, ne da ga ne prenesem, naj pije v zmernih količinah. Pri nam doma ni v bližnjem sorodstvu nihče pil in nisem na to navajena. Pri njemu pa pije cela žlahta. Meni se zdi že enkrat na teden pijančevanja preveč! Zakaj ne mora iti v gostilno in si naročiti naprimer kokakolo. Včasih, ko ga vprašam, zakaj se mora napiti vsak dan mi odvrne:" Lubica, če je pa brezalkoholne pijače preveč drage! - in se lepo smeji naprej. Zelo dobro se razumeva in se imava zelooo rada, ampak mene to res moti. Prijateljice, povejte mi prosim, sem res tak smotana in mu gnjavim brezveze, ali pa se tudi vam zdi enkrat na teden preveč? Kako bi bilo vam, če bi bile na mojem mestu? Želim vam prijeten dan!
|