Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: parni čistilec za stanovanje 10.11.2010 10:00:44
|
|
|
|
darja.mark
|
Jaz sem ga dobila glih v soboto za rojstni dan. Sem ga že sprobala, je pa res da neke maščobe hude nisem mela. To kar je blo umazano je res spucal. Jaz sem kar zadovoljna, moti me mal to da je kar velik in ne prideš povsod zraven tko da moram pol vseeno s cunjo kake kotičke spucat. Ga pa ma tut moja mami in pravi da ji tut maščobo stran spravi in je z njim kar zadovoljna.
|
|
RE: parni čistilec za stanovanje 10.11.2010 10:57:50
|
|
|
|
Adelina
|
Ali katera uporablja parni čistilec za čiščenje parketa?
|
|
|
|
RE: parni čistilec za stanovanje 10.11.2010 11:29:05
|
|
|
|
zvezdan
|
jaz sem s h2ojem (parni čistilec) fulll zadovoljna. Z njim čistim celo laminat.
|
|
RE: parni čistilec za stanovanje 10.11.2010 16:36:13
|
|
|
|
kiss 4 me
|
jaz čistim parket, pa še moram vzadaj s suho krpo it čistim pa najprej parket, potem laminat, potem ploščice (ker krpa postane ful mokra in na koncu kar fino sled za sabo pušča).
|
|
|
|
RE: parni čistilec za stanovanje 10.11.2010 21:08:43
|
|
|
|
domci
|
Katere parne čistilce pa imate ?
|
|
RE: parni čistilec za stanovanje 10.11.2010 21:52:49
|
|
|
|
m_o_i
|
jaz sem s h2ojem (parni čistilec) fulll zadovoljna. Z njim čistim celo laminat. cez tri leta bos pa fulll zadovoljna z novim laminatom (pac moja izkusnja...sem mela sposojenega, pa ne bi nikol vec cistla kopalnice s tem, kaj sele laminat! boljse, da polijem krop po tleh in grem potem s stirinajstimi suhimi krpami zadaj) kar se pa parnega cistilca za mascobo tice-(tudi) sposojen gorenjski mi je bil zakon. kupla ga ne bom, ker je pri sosedi na razpolago 24/7 , sem pa jako fino ocistla pecico, kuhinjske elemente, fuge na ploscicah, gumbe na stedilniku, kljuke na vratih-ma vse no! tudi svinjarijo na lamanitu pred pecico (bemtis, je ven letelo! iz tistih grelcev na vrhu predvsem) sem s tem "spihala" na kup.
|
|
RE: parni čistilec za stanovanje 24.11.2010 11:31:58
|
|
|
|
Minerva
|
Jaz uporabljam Birbo F1 in je super! Vse čistim z Birbo, kar pomeni, da vse čistim brez vseh kemikalij, samo z vodo. Očisti vse: - pečico očisti unulo, prej je nikoli z nobenih čistilom nisem tako lepo očistila
- celotno kopalnico od tal do stropa, vodni kamen, pa je kopalnico kot nova
- okna
- tla (res, je da imam povsod ploščice, sam baje se lahko čisti tudi parket)
- očisti tudi različne zadeve, česar prej nisem uspela spucati, kot so najmanjše zareze in robovi pri oknih, kjer se je nabirala plesen, fuge ...
- hkrati para tudi dezinficira površine na povsem naraven način, brez kemikalij
Kar bi lahko označilo kot slabost Birbe: - Cena je precej visoka
- Sama naprava malce težka in nerodna za prenašati, ampak se navadiš.
- Če moraš mimgrede spucati kakšno malenkost, zato ne bom šla prižigati Birbe, ampak vseeno spucam s navadno krpo, če ne gre drugače tudi s čistilom. Ob vikendih, ko pucam stanovanje, pa jo zjutraj zalaufam in spucam vse.
Jaz sem z Birbo zelo zadovoljna, res pa je, da jo imam šele kratek čas in dosti stvari še nisem poskusila pucati z njo (npr. avta, motorističnega kombinezona, flekov na fasadi ...). Me pa zanima kako čistijo drugi parni čistilci, ki so občutno cenejši. Bi blo zanimivo enkrat narediti primerjavo, da imam obe napravi na mestu, in potem en prostor spucam z Birbo, enega s cenejšim čistilcem ...
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?