Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: park dinozavrov pri Qlandiji (mb) 16.10.2009 10:16:35
|
|
|
|
HuAnita
|
Jaz sem šla v sredo jest v QL, sem videla ta park, okoli 16. ure, pa ni bilo pretirane gužve od zunaj in na blagajni - v pol ure je šlo le par ljudi notri - , za cene & vse ostalo ti pa ne znam povedati,...
|
|
|
|
RE: park dinozavrov pri Qlandiji (mb) 16.10.2009 10:55:22
|
|
|
|
diva 4
|
Meni se zdi predrago. Za odrasle 8 €, otroci pa 6€.Smo bili in za vse 4 plačali 28€ .Videti ni kaj dosti, notri vrtijo po tv tudi en film o življenju dinozavrov(tega so pred časom vrteli na popu), obljubljali so , da bodo otroci lahko s čopiči čistili kosti, na koncu je to izpadlo tako , da so te kosti (itak iz plastike) vlite v eno plastiko ki zgleda v tisti temi v šotoru kot bi bil pesek čez kosti.Ko pa začne otrok s čopičem čistit pa kaj kmalu ugotovi , da je to plastika in se kosti ne dajo očistiti( bolje bi bilo , če bi jih posuli s mivko in bi potem to mivko otroci sčistili).Vsekakor pa poleg vstopnine še prodajajo kokice, cuker peno in jasno igrače. Sem pa na njihovi internetni strani videla , da se bolj splača iti kar v AU.Nas bi družinska karta prišla celo 1€ manj , je pa velikooooo več za videt.Vse je na prostem ,tukaj pa en šotor.
|
|
|
|
RE: park dinozavrov pri Qlandiji (mb) 16.10.2009 11:22:40
|
|
|
|
sonce21
|
hvala vsem za informacije. Se je tudi meni zdelo, da mora biti nekaj narobe. Vstopnina pa uff... Upam, da bodo tudi drugi to brali in se NE bodo odločili za obisk in € kako drugače - koristneje porabili . Lep sončen dan še naprej!
|
|
|
| Stran: [1] |
Ali ste praznovali otrokov 1.rojstni dan na veliko ali samo bliznji? kokos4 RRPraznovanjeNa veliko (
9%)
Samo bliznji (
91%)
Število vseh glasov: 32Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!