Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: parfum vanille west indies 14.9.2011 12:22:29
|
|
|
|
mimikimi
|
brinčika, kje pa se ga kupi? meni zelo diši vse v povezavi z vanilijo pa bi ga probala.
|
|
RE: parfum vanille west indies 14.9.2011 13:46:54
|
|
|
|
Brinčika
|
Do sedaj sem ga kupovala v Trstu, verjetno tudi v kaki drugi državi, pri nas ga še ni, sem klicala generalnega uvoznika Limoni d.o.o pa so rekli da ga še nimajo, tako da samo čez mejo, 50 ml je 85 eur ampak ko ga zavohaš bi dal za njega tudi več, vsaj jaz osebno.
|
|
|
|
RE: parfum vanille west indies 14.9.2011 13:52:29
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimikimi brinčika, kje pa se ga kupi? meni zelo diši vse v povezavi z vanilijo pa bi ga probala. Meni sicer diši vanilija samo v pecivu , ampak kolegice , ki prisegajo na vanilijast vonj uporabljajo od Bettine Bartley body lotion in dišijo kot vanilijeve šnite. Probaj, je par evrov v mullerju
|
|
RE: parfum vanille west indies 14.9.2011 20:10:44
|
|
|
|
Brinčika
|
kolegice , ki prisegajo na vanilijast vonj uporabljajo od Bettine Bartley body lotion in dišijo kot vanilijeve šnite. si me pa res nasmejala ampak nima vsaka vanilija enakega vonja, bom probala tudi to od BB, mi je pa res mož ko je ta parfum vanille west indies prvič zavohal rekel da dišim po cimetovih piškotkih ampak ta parfum ne vsebuje cimeta
|
|
|
|
RE: parfum vanille west indies 14.9.2011 21:44:07
|
|
|
|
mimikimi
|
uškinamama bom probala:)) benčika...upam, da ga kje najdem pa sporočim če mi diši.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?