anika87
|
Živjo. Jaz sem malo za teboj, nisem še prejela teh listov oz. nisem še šla na CSD, ampak kolk je meni jasno... 1. Če oče otroka uveljavlja očetovski dopust, mora izpolnit ta obrazec. Oče ima pravico do dopusta, če pa je tvoj fant s.p. in ne bo izkoristil tega dopusta, pa po moje ni treba... al pa izpišita podatke, pa ko neseš nazaj vprašaj, pa vržeš stran, če noče izkoristit. 2. A nisi povedala na CSD-ju da si brezposelna? Ne vem sicer kako to gre, ampak brezposelni dobijo starševski dodatek, a ne (al kako se že temu reče)... a ti ni nič svetovalka razložila Pokliči na CSD in še enkrat vprašaj, saj te nič ne stane. 3. Navodila z omenjene strani: Dragi starši! Vstopili ste v e-trgovino, kjer boste sestavili svoj e zavitek. Svoje kombinacije izdelkov lahko brezskrbno izbirate in preizkušate. Dokončno potrditev naročila boste opravili, ko boste vnesli 16 mestno kodo in vaše naročilo tudi potrdili. Namig za lažje sestavljanje zavitka: - najprej izberite kakšnega izmed izdelkov s katerim boste vrednost, ki vam je še ostala, zaokrožili na cel ali pol EUR (npr. vodne figure – ribice, vata, mehka didaktična žoga, vpojne blazinice za dojenje, krpice za umivanje, majica st. 62 ).
- nato izberite med izdelki višje vrednosti in na koncu razliko dopolnite z izdelki nižjih vrednosti (npr. kresnička, odsevni trak, vatirane palčke, razni varnostni pripomočki).
Ob dodajanju izdelkov v e-košarico boste imeli na izbiro le tiste izdelke, ki ne presegajo vrednosti, ki vam je se ostala. Če se vaša kombinacija ne izide lahko v e-košarici kakšnega izmed izdelkov izbrišete in dodate drugega. Lahko pa tudi izberete večje število enakih izdelkov (v okvirček ob gumbu "dodaj v košarico" vnesite želeno količino). Lahko pa izberete enega izmed dvajsetih predpripravljenih e zavitkov. Mislim, da to kodo dobiš na CSD-ju (kolk sem prebrala s foruma v preteklem obdobju...).
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|