|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   par vprasanj...
16.4.2009 19:26:08   
Anonimen
zivjo jz mam pa par vprasanj.....pa me zanima na centru za socialno delo sm dobila tri liste katere moram izpolniti
1.vloga oceta za uveljavitev pravic ob rojstvu otroka.....pa me zanima kaj je s tem?
ospodaj pa pise uveljavljam pravico do ocetovskega dopiusta in ocetovskega nadomestila.....pa me zanima ce je kj od tega ce je fant(nisva se porocena)lasnik svoje firme?
2.podatki o zaposlitvi in o placi oziroma osnovi od katere so bili obracunani prispevki za starsevsko varstvo.....ZAKAJ JE TO? ker sm ne zaposlena a to mora fant rest al kako
3.vloga za uveljavitev pravice do starsevskega dodatka.....pa me zanima za te paketke? odlocila sm se za e-paketek ampak sm ospodaj prebrala (zavitek za novorojenca bo dostavljen na naslov upravicenke v 8 delovnoh dneh od vrocitve odlocbe za zavitek A oziroma B ter v 8 delovnih dneh od potrditve narocila s strani upravicenke na spletni strani www.novorojencek.com za e-paket) pa me zanima kako za te e-paketek?
   mogoce se vse skupaj malo cudn slis ampak ker je to prvi otrocicek povedan po resnici ne razumem te liste.....
ce sm kje nerazlocno napisala me vprasite...
najelpsa hvala za vas cas
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: par vprasanj...
16.4.2009 21:02:29   
Netopirčy81
Ne vem no, najbrž so navodila tut priložena, drgač bi ti tud že tm na CSD-ju odgovorilil na tvoja vprašanja. Vprašanja so čist jasna...user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: par vprasanj...
17.4.2009 9:39:52   
anika87
Živjo. Jaz sem malo za teboj, nisem še prejela teh listov oz. nisem še šla na CSD, ampak kolk je meni jasno...
1. Če oče otroka uveljavlja očetovski dopust, mora izpolnit ta obrazec. Oče ima pravico do dopusta, če pa je tvoj fant s.p. in ne bo izkoristil tega dopusta, pa po moje ni treba... al pa izpišita podatke, pa ko neseš nazaj vprašaj, pa vržeš stran, če noče izkoristit.
2. A nisi povedala na CSD-ju da si brezposelna? Ne vem sicer kako to gre, ampak brezposelni dobijo starševski dodatek, a ne (al kako se že temu reče)... a ti ni nič svetovalka razložilauser posted image Pokliči na CSD in še enkrat vprašaj, saj te nič ne stane.
3. Navodila z omenjene strani:

Dragi starši! Vstopili ste v e-trgovino, kjer boste sestavili svoj e zavitek. Svoje kombinacije izdelkov lahko
brezskrbno izbirate in preizkušate. Dokončno potrditev naročila boste opravili, ko boste
vnesli 16 mestno kodo in vaše naročilo tudi potrdili.

Namig za lažje sestavljanje zavitka:
  • najprej izberite kakšnega izmed izdelkov s katerim boste vrednost, ki vam je še ostala, zaokrožili na cel ali pol EUR (npr. vodne figure – ribice, vata, mehka didaktična žoga, vpojne blazinice za dojenje, krpice za umivanje, majica st. 62 ).
  • nato izberite med izdelki višje vrednosti in na koncu razliko dopolnite z izdelki nižjih vrednosti (npr. kresnička, odsevni trak, vatirane palčke, razni varnostni pripomočki).
    Ob dodajanju izdelkov v e-košarico boste imeli na izbiro le tiste izdelke, ki ne presegajo vrednosti, ki vam je se ostala.
Če se vaša kombinacija ne izide lahko v e-košarici kakšnega izmed izdelkov izbrišete in dodate drugega. Lahko pa tudi izberete večje število enakih izdelkov (v okvirček ob gumbu "dodaj v košarico" vnesite želeno količino). Lahko pa izberete enega izmed dvajsetih predpripravljenih e zavitkov.
Mislim, da to kodo dobiš na CSD-ju (kolk sem prebrala s foruma v preteklem obdobju...).

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?