|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   par vprašanj
15.10.2008 16:27:38   
asra
Pred parimi dnevi se mi je zgodilo, da je količina mleka drastično padla in zato ni bilo drugega izhoda, kot da gremo po AM. Partner je kupil aptamil 1 (900g), da sem ga dodajala. Sem pa opazila, da naj bi se ta vrečka porabila v 3 dneh....dejansko vspete porabit toliko praška v 3 dneh?? 450g je kar veliko za porabit v 3 dneh user posted image  K sreči se mi je nato mleko vrnilo in danes je 3 dan ko imam odprt aptamil.....

Še nekaj ....ali ima še kateri proizvajalec (razen tommy tippee) stekleničko za mleko v prahu? Tisto ko že prej daš prah vanjo? Smo na aventovih flaškicah, pa ne vem ali bi sprejel kakšno drugo.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: par vprašanj
15.10.2008 16:37:05   
špelin@
Kolikor mi je znano (sem 100% za Hipp in Novalac) je treba odprto pakungo porabiti v treh tednih, ne treh dneh...

(odgovor članu asra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.10.2008 16:39:37   
lewinsky
Verjetno si narobe prebrala,kajti odprta vreča naj bi se porabila v treh tednih in ne dnevih.No to bi bilo nemogoče.
Vsaj na moji škali je bilo tako napisano.

Za vsakim dežjem posije sonce!

(odgovor članu asra)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.10.2008 19:39:34   
asra
joj user posted image  sem bla res površna v branjuuser posted image
No hvala...sem vsaj malo bolj pozorno še enkrat brala...user posted image

Kaj pa stekleničke, ve kaj katera.....je možna kakšna menjava cucljec??user posted image

(odgovor članu lewinsky)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.10.2008 20:44:14   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Kolikor mi je znano (sem 100% za Hipp in Novalac) je treba odprto pakungo porabiti v treh tednih, ne treh dneh...

Tudi Aptamil je za porabit v 3.tednih

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?