LuNa73
|
Petelin kaže kuram nojevo jajce: "Nočem vas kritizirati, drage moje dame. Rad bi pa, da dobro pogledate, kako te stvari počnejo v inozemstvu!" Zakaj ima blondinka ves čas zaseden telefon? Ker pazi na linijo. "Kaj je najtežja stvar na svetu?" sprašuje učiteljica. "Očetov ****!" zleti Tinci iz ust. "Od kod ti pa zdaj to?" se začudi učiteljica. "Mama tako pravi. Veste, kadarkoli gre moj oče v posteljo z mamo, mu ona reče: Jebenti tvoj ****! Niti sam bog ga ne bi mogel dvigniti." Mlad, postaven, a vidno skrušen mladenič se zateče v ordinacijo k priletni zdravnici. "Kaj vas muči?" ga vpraša dohtarca. "Težave imam z erekcijo." "Tako mlad, pa težave z erekcijo?" "Ja, ampak jaz jih imam v nasprotni smeri." Zdravnica si natakne očala: "Kaj to pomeni? Mi lahko razložite?" "Ja, bom," zajeclja mladenič, "kar naprej mi stoji. Tudi po 12 ur na dan. To je nevzdržno! Kaj mi lahko date?" Zdravnica se skloni do nesrečnika in mu zašepeta na uho: "Garsonjero pa dvesto jurjev na mesec!" Tip se zbudi, pogleda na budilko in zavpije: "Marta, stoji!" "Ne pride v poštev! Bom spet pozna v službo!" Jure zaspi na nudistični plaži in se zbudi sredi dneva s totalno rdečimi jajci. "Ančka, daj tri jogurte!" se zadere, ko pridirja domov, se s polnim naročjem mlečnih produktov zaklene v kopalnico, zlije vse skupaj v lavor in postavi jajca na hladno. Ker vse skupaj traja in traja, Ančka zaskrbljeno pogleda skozi ključavnico, kaj za vraga se dogaja. Ko vidi Jureta z jajci v jogurtu, si oddahne: "Uff, lahko bi umrla, preden bi izvedela, kako jih polnijo!" Mali Haso začne v Ljubljani hoditi v prvi razred. Domov nosi same petice in konča razred z odliko. Tako tudi vsa naslednja leta. Ker je daleč najboljši učenec na šoli, se vodstvo šole in občine odloči, da ga nagradijo s slovenskim državljanstvom in mu ime spremenijo v Janez. Ves ponosen pride domov in pove očetu Muju: "Jaz nisem več Bosanec Haso. Dali so mi slovensko državljanstvo in ime, sedaj sem Slovenec in ime mi je Janez." Mujo ponori in ga začne mlatiti kot vola. Hasu-Janezu med jokom uspe pobegniti. Na cesti sreča sošolca. "Kaj pa se ti je zgodilo?"je ta začuden. "Ah, zdaj vas pa razumem. Komaj eno uro sem Slovenec, pa že imam probleme s čefurji!" Najstnica se vrne iz šole. "Mami, a je res, da pridejo otroci ven tam, kamor fantje vtikajo svoje penise?" "Res je, ljubica." "Ampak, a ne pomeni potem to, da mi bo otrok ob rojstvu zbil vse zobe?" Branetu umre že tretja žena. Sosed noče na pogreb. "Zakaj ne greš?"ga sprašuje soproga. "Sram me je. On mene že tretjič vabi, jaz pa njega še nikoli nisem." Dekle vpraša fanta, ki že pol ure hodi za njo: "Zakaj me zasleduješ?!" "Zdaj, ko si se obrnila, se tudi jaz sprašujem.
|