Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
par dobrih... za pol zdravja 16.3.2007 10:08:39
|
|
|
|
Felicity
|
4 najvecja cudesa pri zenskah: > 1. vlazna je brez vode, > 2. krvavi, ne da bi se porezala, > 3. daje mleko, ne da bi jedla travo, > 4. sere gluposti brez pitanja. > > 007 se predstavi: Bond, James Bond. > Ves kako to naredi blondinka? > BLOND,FEJST BLOND. > > Ali veste, zakaj je urin rumene in sperma bele > barve?Da boste na stara leta vedeli, ali vam je prislo ali uslo! > > Zakaj Gorenjc med seksom stoka? > Ker ve,da se mu mosnjicek prazni. > > Kaj imata skupnega ginekolog in raznasalec pic? > OBA smeta samo vohat... > > Pravi Haso:"Sem slisal, da je atomska bomba vredna 1 milijon > dolarjev!" Pa rece Mujo: "Daj bog, da mi enkrat pade na dvorisce." > > Purana na dvoriscu filozofsko razpravljata. > Prvi vprasa drugega: "A ti mislis, da zivljenje po bozicu obstaja?" > > Kaj imata skupnega Knorr kocka in blondinka? > Obe sta v petnajstih minutah pripravljeni za stiri osebe.
< Sporočilo je popravil Felicity -- 16.3.2007 10:09:16 >
|
|
|
|
RE: par dobrih... za pol zdravja 16.3.2007 10:14:21
|
|
|
|
Saša27
|
|
|
RE: par dobrih... za pol zdravja 16.3.2007 12:34:38
|
|
|
|
KBM
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2007 11:32:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: par dobrih... za pol zdravja 18.3.2007 20:46:20
|
|
|
|
pikicaa
|
|
|
RE: par dobrih... za pol zdravja 18.3.2007 23:50:30
|
|
|
|
tanaja*
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?