Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: panika zarad ptičje gripe 1.5.2006 15:34:31
|
|
|
|
Anonimen
|
ma dej nehi ga srat!
|
|
|
|
RE: panika zarad ptičje gripe 1.5.2006 16:02:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, nehaj ga srat, prav res. Ravno včeraj je ptič posral mojega moža, pa je še živ.
|
|
|
|
RE: panika zarad ptičje gripe 1.5.2006 16:17:02
|
|
|
|
Maleal
|
Kaj to je fora al resno misliš??
|
|
RE: panika zarad ptičje gripe 1.5.2006 16:40:23
|
|
|
|
Magi*
|
trenutno pri nas ni primerov ptičje gripe. poleg tega najbrž ptič, ki je obolel za pg ne bi ravno veselo letal okoli in sral po odejah. teoretično najbrž obstaja možnost, ki je pa takoooo majhna, da je vsaka panika ali sploh misel na kaj tako nemogočega čisto odveč.
|
|
RE: panika zarad ptičje gripe 1.5.2006 16:51:46
|
|
|
|
KODA
|
Tudi mojega je prejšni teden v Izoli posral ptič,pa je še pri zdravih in vitalnih...
|
|
RE: panika zarad ptičje gripe 1.5.2006 17:11:51
|
|
|
|
soncek&luna
|
najbolj da se gres testirat- nikol ne ves.... matr, ene znate pa res pretiravat al se pa norca delat
|
|
RE: panika zarad ptičje gripe 1.5.2006 20:17:43
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
Punce noooo !! malo resnosti bi prosila.. Po novem je znanstveno dokazano, da hlapi ptičjih iztrbkov POVZROČAJO ptičjo gripo.. Poleg tega se čez Slovenijo selijo ptice, ki so okužene in je veliko možnosti, da se je podelala točno taka. Zato draga anonimna, ne poslušaj teh RR čvek.Deko zažgi, ker je kontaminirana.. Potem pa hitro pot pod noge in TAKOJ na urgenco, da te testirajo.. Pa vse domače sabo pelji, ker se ta reč hitro širi.. Aja.. pa lepoooo prosim... javi nam, kaj so ti rekli na urgenci , da vemo še mi vsi, ki smo ogroženi kako ravnati v primeru take strašne kontaminacije..
|
|
|
|
RE: panika zarad ptičje gripe 1.5.2006 21:45:00
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Kako so nekateri lahko picajzlasti... Kar ne morem verjet!
|
|
|
|
RE: panika zarad ptičje gripe 1.5.2006 22:03:42
|
|
|
|
sarazan
|
Še dobro, da si anonimna...
|
|
|
|
RE: panika zarad ptičje gripe 1.5.2006 22:17:05
|
|
|
|
NRMM
|
Ja ja deko nujno zažgat, jaz bi še voziček na tvojem mestu, nikoli se ne ve, a ne??? ..........ubi bože.......
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?