Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: panika pred ponovno nosečnostjo 18.3.2008 19:49:09
|
|
|
|
taška30
|
Joj, nikar take panike. Menstruacija po porodu zna bit še nekaj časa zmešana. Jaz sem rabila ene 5 ciklov, da sem prišla nazaj na 28 dni. Vmes je ni bilo po 50 dni, 40 dni itd...čist zmešano. Sploh pa glede na to, da sta bila zaščitena s kondomom, ki NI počil , mislim, da je vsa panika odveč. Lp
|
|
|
|
RE: panika pred ponovno nosečnostjo 18.3.2008 19:49:54
|
|
|
|
anju
|
tudi jaz sem dobila 15.02. prvo menstruacijo po porodu. druge še ni. noseča pa menda ja nisem ma si mislim, da traja nekaj časa da se uredi
|
|
|
|
RE: panika pred ponovno nosečnostjo 18.3.2008 22:56:01
|
|
|
|
Naja30
|
Pri meni je tudi bila po porodu zelo neredna. Sem naredila 2-3 teste. No, 3. pa je bil pozitiven, ampak smo delali na tem!
|
|
|
|
RE: panika pred ponovno nosečnostjo 19.3.2008 7:29:34
|
|
|
|
srki
|
Po mojem se ti samo še ciklusi niso uredili.
|
|
|
|
RE: panika pred ponovno nosečnostjo 19.3.2008 18:32:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, brez skrbi. Če sta imela zaščitene odnose in kondom ni počil, potem ni panike . Ciklus rabi, da se uredi, pri meni je bilo to pol leta, en ciklus na 30 dni, naslednji na 50, potem na 24, ena M dolga 2 dni, naslednja 10,... Šele po pol leta se je normalizirala. Daj telesu čas.
|
|
|
|
RE: panika pred ponovno nosečnostjo 20.3.2008 11:15:38
|
|
|
|
kristinaj
|
jaz sem dobila prvo m 3m po porodu in priznam, da so bile dokaj redne. če si noseča se pa ne sekiraj, skupaj bosta rasla, skupaj iz plenic, imela bosta družbo drug drugega.... v vrtecu bo 2. zastonj.....
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?