Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: katipi Meni je rekla farmacevtka v lekarni, da ljudje sploh ne vejo, da imajo novo gripo, saj jo večina preboleva v blagi obliki. V glavnem mislimo, da je "le" viroza, če bi se testirali, pa bi bilo tega precej več. Tko je blo pr nama s sinom. Jaz sem celo dobila ospen, ker naj bi imela angino,pa mi antibiotik sploh ni prijel .Zdravnica še sama ni vedla, kaj bi blo,pa je rekla,da je najbrž angina(po grlu), to da sem kašljala pa je očitno spregledala,al kaj pa jaz vem.... Uglavnem,pomoje nas je že velik prebolel ta virus, pa se sami ne vemo.Midva s sinom sva mela par dni povišano temperaturo, mrazenje, kašljanje, utrujenost, vse znake... Boh ve,če ni bla to gripa, glede na to,da sva oba v vrtcu... Me pa čudi,da zdravniki,sploh ne rečejo,da je moznost da je nova gripa,ko prideš z vsemi znaki not v ordinacijo.... Uglavnem,upam,da sva zdj imuna na to gripo, dokler ne pride še kakšna različica gripe