|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pamperske iz avstrije
24.10.2004 22:58:56   
atis
ali moram v avstriji pri nakupu pampersk gledati na kakšno posebno izvedbo ali so vse iste? kaj pa cenovno ali se splača kupovati plenice v avstriji?Hvala za vaš odgovor,:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pamperske iz avstrije
24.10.2004 23:06:11   
kimi
očitno se splača saj dosti mamic hodi gor. Ostalo ti pa ne znam povedati, ker nisem še šla v Avstrijo po nakupih

(odgovor članu atis)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pamperske iz avstrije
24.10.2004 23:13:34   
akinom
Pred 5 leti ko je bil naš mulček majhen se v Avstriji ni splačalo kupovati pleničk so bile pri nam ceneje.Sedaj pa ne vem očitno je res drugače ker jih dosti kupuje v tujini.Če kaj izveš nam javi ker jih tudi jaz potrebujem za našo prinčipesko Marušo,ki je stara 8 mesecev.:bravo::bravo:
lp monika

(odgovor članu atis)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pamperske iz avstrije
25.10.2004 8:17:08   
dory
oI

prejsnji teden sem v toysu kupovala plenice...pampers active fit...3x34 plenic stane 25eur, kar je ceneje kot pri nas...jaz sem zadovoljna z nakupom tko da izlet kmalu ponovimo:)

(odgovor članu atis)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pamperske iz avstrije
25.10.2004 9:27:55   
dory
Tudi jaz sem kupila ze enkrat mega paket poljskih...active fit je preverjeno nemski :)

(odgovor članu atis)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?