|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pametni kuža
28.11.2007 12:47:16   
mamci
a ma katera slikco, kako zgleda ta igračka in kje se prodaja.

hvala

Otrok raste od mleka in hvale.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pametni kuža
28.11.2007 12:51:59   
TadejaF
Tukaj ga imaš:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169674

Jana se zelo rada igra z njim.

Lp

(odgovor članu mamci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.11.2007 12:53:09   
*alja*
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169674

Evo. Je zelo fajn zadeva!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu mamci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.11.2007 12:53:48   
*alja*
Sem mal prepozna, zaj imaš 2 linka naenkrat user posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.11.2007 14:06:01   
lelaval
Mene pa zanima, kako dolgo so jim ti kužki interesantni. Lani sva ga imela namen kupit za Božič, pa so že novembra pošli, za RD si je zaželela Telebajska, pa oklevava, ali ji ga kupiva letos za Božič (ali raje Lego kocke, ker se ful z njimi igra).

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.11.2007 15:10:49   
natalia
Pametni kuža je bil interesanten kaka 2 meseca, zdaj pa žalostno strmi iz kota z ugasnjenim zvokom, ker vsakič ko se je kaj premaknilo je rekel : vidim te, pa sem ga dala na off.

tk, da ni preveč...pri nas...

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.11.2007 15:34:25   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: natalia

Pametni kuža je bil interesanten kaka 2 meseca, zdaj pa žalostno strmi iz kota z ugasnjenim zvokom, ker vsakič ko se je kaj premaknilo je rekel : vidim te, pa sem ga dala na off.

Kako si ga dala na off?user posted image Našemu je blo treba s šraufencigrjem odšraufat pol hrbta, pa baterije ven vzet, ker se je sred noči drl : objemi me, rad te imam...user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.11.2007 15:43:19   
Tiamo
objemi me, rad te imam...
user posted image user posted image user posted image user posted image

moja ga bi tudi imela, ga dobi v trgovini za en krog, ker verjetno bi se mi zmešalo od njegove pameti

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.11.2007 15:57:42   
PAJO
nas ga ima tudi pa mu je dobr pol ure pol pa konc.
boljs so lego kocke.

user posted image user posted image

(odgovor članu mamci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.11.2007 16:48:46   
anajmad
Naša ga ima še letos zelo rada,čeprav nosek ne dela več in tud kost se ne sveti več.
Je pa dobila predMiklavževo darilo, pojočo knjigo in je tud fajn stvarca.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.11.2007 20:19:59   
mml
Pri nas je občasno aktualen še po enem letu...je bil pa res "in" prve tri do štiri mesec

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.11.2007 23:38:26   
shooo
raje gleda knjigice.
muziko posuša s cd-a
objema se z mamo.
kuža čmi v kotu.

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.11.2007 23:50:54   
natalia
zdravo,

zadaj na hrbtu ma stikalo, tako malo črno, pa ga lahko daš malo na tiho, na glas al pa ga U.t.i.š.a.š.user posted image (ta opcija mi je še najbolj všeč)

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.11.2007 7:37:01   
Barbs
Naš nima stikala, majke mi, vse sva pregledala...user posted image

Drgač je pa pri nas tako, da je par dni aktualen, ga vzame celo na sprehod s sabo, potem pa par tednov v košari z igračami. Pa spet znova ...se ga pa vsakič razveseli. Tudi našemu kužatu ne dela več uho, pa desna spodnja taca...a kost se je svetila al kaj? Kakša kost pravzaprav....user posted image  Zgleda, da ima zastarel model pametnega psauser posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.11.2007 7:47:23   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: anajmad

Naša ga ima še letos zelo rada,čeprav nosek ne dela več in tud kost se ne sveti več.

Hm... Naš nima kosti...user posted image
No, saj ni važno...

Nik ga je dobil lani za 1. rojstni dan. Ko je odpiral darilo se je jokaluser posted image , kuža mu ni bil preveč zanimiv, tu in tam ga je malo ruknil, ali pa mu je "padel" iz rok in ga tam pustil. Ker je ob nenehnem prelaganju sem in tja skoz nekaj "čivkal", smo ga tud mi (kot natalia) dali na off - gumb za to ima zadaj na hrbtu.

No, pred kratkim smo ga pa spet privlekli na plano in mu je veliko bolj zanimiv kot prej.
Najbolj mi je smešno, ko kuža reče: To pa žgečka! Nik ga pa potem po trebuščku požgečka.user posted image
Pa kuža reče: Pa-pa! Nik pa: Dijo! in mu pomaha.user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.11.2007 8:11:09   
luka jan
Tudi mi ga imamo, že kakšno leto, pa do sedaj sploh ni Luka kazal zanimanja zanj. Sedaj pri 2. letih mu je postal malo bolj zanimiv, tolk da se vsaj pol ure igra z njim. Ga malo posede na stol, pa se z njim pogovarja, pa ga poskuša nahraniti, pa dat keksa... Mislim da je ta igrača malce predraga za to kar nudi, pri nas najbolj vžge zlaganje loncev, pokrovk, žlic... Pa na srečo nič ne stane.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.11.2007 8:58:27   
Lara28
Mi smo ga dobili lanski božič, star je bil takrat 7 mesecev in mu sploh ni bil extra zanimiv. Vsake toliko ga je malo obrnil prestiskal, da je pel 5 pesmic naenkrat in konec. Malo kasneje, tam pri dobrem letu pa mu je postal zelo všeč, ugotovil je, da mora samo nekaj stisnit in poslušat do konca. Trenutno mu je najbolj všeč pesmica Mali hitri pajek na nosku ki jo posluša po 10x in jo zraven "poje" in pleše. Pri nas se je zelo obnesel in je trenutno še zelo aktualen.

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.11.2007 19:35:09   
bobek05
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs

IZVIRNO SPOROČILO: natalia

Kako si ga dala na off?user posted image Našemu je blo treba s šraufencigrjem odšraufat pol hrbta, pa baterije ven vzet, ker se je sred noči drl : objemi me, rad te imam...user posted image

Mi imamo tudi od zadaj stikalo, pa od spredaj kost. Dela (zaenkrat) še vse. Dobil ga je lani za miklavža od babice - star je bil 18 mesecev. Kuža mu je bil zanimiv celih 10 minut, potem pa smo ga pospravili v škatlo, iz katere ga je spet izvlekel pred 2 mesecema. Sedaj, pri 2,5 letih, pa z njim spi user posted image  - pred spanjem ga seveda ugasnemo, če je prižgan.
Je pa res, da ga je zdaj nekaj časa ful zanimal zaradi pesmic in ker govori, trenutno ga pa ima skoraj izključno samo za spanje...

Bomo videli kaj bo drugo leto...

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?