|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   paketi za novorojenčke
20.4.2005 19:20:05   
Tatiana
Pozdravljeni,

Zanima me, kaksne imate izkusnje s paketi za novorojencke ali menite, da se je bolje odlociti za denarno nadomestilo. Razmisljam predvsem o paketu, ki vsebuje avtosedez. Ali ima ze katera kaksne izkusnje s tem?

Hvala lepa za odgovore,
lp, Tatiana
Neposredna povezava do sporočila: 1
   paketi za novorojenčke
20.4.2005 19:20:58   
dix
jaz priporočam denar!

(odgovor članu Tatiana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   paketi za novorojenčke
20.4.2005 19:30:36   
Pikabu
Mi smo vzeli paket s trip trap stolčkom in smo zadovoljni.

(odgovor članu Tatiana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   paketi za novorojenčke
20.4.2005 19:45:54   
Lana_s
Moja svakinja je vzela paket z avtosedežem, bila je zadovoljna, zdaj pa sedež že pri meni čaka, da ga uporabimo. Na zunaj je ful lep videt (rdeča prevleka, temno modra plastika), čez mesec in pol pa bom lahko povedala, če je vredu ali ne.

LP

(odgovor članu Tatiana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   paketi za novorojenčke
20.4.2005 20:03:09   
puncica
Mi smo se odločili za paket s trip trapom (stolček za hranjenje) in smo super zadovoljni z njim. Mislim pa da je veliko uporabnikov nezadovoljnih.:zmeden2:

(odgovor članu Tatiana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   paketi za novorojenčke
20.4.2005 21:15:05   
Maxica
Mi smo se odločili kar za denar, pa smo s tem potem nabavili, kar smo potrebovali. Je pa bila pred dobrim letom cela afera z avtosedežem v paketu, saj sploh ni bil varen!!!

(odgovor članu Tatiana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   paketi za novorojenčke
20.4.2005 21:48:05   
feltna
Zdravo!
Od takrat je v paketu tudi drugi avtosedez (lupinica). Kolikor sem se jaz pogovarjala s kolegicami, ki so vzele paket A, so s tem zelo zadovoljne. Sicer pa si jih lahko ogledas na www.novorojencek.com.

(odgovor članu Tatiana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   paketi za novorojenčke
21.4.2005 8:36:57   
Annny
Morda bi bil res fajn paket ta s trip trapom.
Ampak pri nas smo raje vse kupili sami in vzeli denarno nadomestilo.
lp

(odgovor članu Tatiana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   paketi za novorojenčke
21.4.2005 10:50:52   
malika
Če boš vzela paket A, potem obvezno preveri varnost tega avtosedeža/lupinice; saj se verjetno spomniš zgodbe o prejšnji varnosti avtosedeža. Pa še to, nikar prosim ne glej kako je avtosedež ful lep po zunanjosti in lepe barve,...VARNOST je pomembna in ne barva in ne lepota!!!!!!!

Drugače pa bi jaz med vsemi temi paketi, če bi morala izbrala tistega s trip trapom(B?), no vzela bom denar tako kot prvič.

(odgovor članu Tatiana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   paketi za novorojenčke
21.4.2005 11:36:51   
NEVA-1
Pei prvem otročku sem vzela paket s trip trap stolčkom in sem se kar pravilno odločila, saj sem vse ostalo kupil sam, kar mi je bilo pač všeč (voziček, avtosedež, ..), sedaj v drugi nosečnosti bom pa vzela kar denar, saj imam že vse ostalo.

(odgovor članu Tatiana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   paketi za novorojenčke
21.4.2005 12:19:19   
Tatiana
Hvala lepa za tako hitre in dobre nasvete.
Ja, res bo na prvem mestu varnost, potem pa vse ostalo.
lp, Tatiana

(odgovor članu Tatiana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   paketi za novorojenčke
21.4.2005 12:20:25   
Tatiana
Hvala lepa za hitre in dobre odgovore.
Ja, res bo na prvem mestu varnost, potem pa vse ostalo,
lp,Tatiana

(odgovor članu Tatiana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   paketi za novorojenčke
21.4.2005 17:00:15   
lin
Jaz sem vzela denar,ker za ta denar dobiš takšen stoček kot češ!

(odgovor članu Tatiana)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   paketi za novorojenčke
23.4.2005 8:30:59   
BARBARA R.
Če se odločiš za gotovino, dobiš nekaj manj kot je vreden paket.
Mi smo vzeli paket z avtosedežem in sem z vsem zadivoljna.Le torba mi je malo brezvezna, ker imam Tupperware - jevo.Takrat je bila ravno polemika s tem avtosedežem, tako da smo mi kar pohiteli in dobili prejšno varijanto.

:muca:

(odgovor članu Tatiana)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.