|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   paket za dvojčka
6.3.2008 21:53:04   
Anonimen
Če pričakuješ dvojčka. Ali dobiš dva paketa, oziroma dvakratni znesek denarja namesto paketa? 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: paket za dvojčka
6.3.2008 22:05:11   
siskamiska
JA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.3.2008 22:21:30   
JAPE
Ja seveda!
Me pa zanima ali se denarni znesek še vedno izplačuje, al se je po novem potrebno samo za paket odločit...a,b in e?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.3.2008 22:26:40   
BUŠICA
denar se še vedno izplačuje,ampak se paket bolj splača(najbolj tisti ki si ga sama sestaviš e-paket) in to zato ker so tam stvari brez davka in trgovske marže.torej da greš to vse kupit porabiš več!

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.3.2008 9:09:26   
sayuri
Res dobiš dvojno?  user posted image  SAj kar ne morem verjet pri tej naši super državi.user posted image

Super, če je tako user posted image

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.3.2008 9:40:49   
Una
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA

denar se še vedno izplačuje,ampak se paket bolj splača(najbolj tisti ki si ga sama sestaviš e-paket) in to zato ker so tam stvari brez davka in trgovske marže.torej da greš to vse kupit porabiš več!

Jst pričakujem drugega otroka in ker imam vse še od prvega, se mi bolj splača vzeti denar. Odvisno od človeka in situacije, torej.

LP, Una

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.3.2008 10:17:46   
benika
Jst pričakujem drugega otroka in ker imam vse še od prvega, se mi bolj splača vzeti denar. Odvisno od človeka in situacije, torej.

Se popolnoma strinjam,

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.3.2008 10:31:03   
rokapi
Kolikor sem jaz gledala paket in primerjala cene, ni neke silne ugodne ponudbe v njem. Edino kar je ugodneje, je lupinica maxi-cosi. ostalo pa je povečni ceneje v prosti prodaji, še posebej, če greš čez mejo...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.3.2008 10:44:20   
Una
IZVIRNO SPOROČILO: rokapi

Kolikor sem jaz gledala paket in primerjala cene, ni neke silne ugodne ponudbe v njem. Edino kar je ugodneje, je lupinica maxi-cosi. ostalo pa je povečni ceneje v prosti prodaji, še posebej, če greš čez mejo...

Evo, točno to!!! Smo kot pred 20-30 leti, samo da se takrat pri nas ni dobilo, v tujini pa je, danes se pa dobi povsod, samo pri nas je vse najdražje. Hvala bogu za Italijo, Avstrijo, Nemčijo...

LP, Una

(odgovor članu rokapi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.3.2008 11:31:46   
ANA_P
Midva bova tuid vzela denar in samo voziček namerava kupiti v SLO, ostalo pa vse v Avstriji.

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?