|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   paket v anglijo poštnina
25.4.2008 11:11:08   
pikapolona2
Mi lahko katera pove preko koga bi se najbolj splačalo poslati paket v anglijo?

TNT, DHL, GLS ali kar pošta...ali kaj drugega?

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: paket v anglijo poštnina
25.4.2008 11:17:29   
karmy
tnt je najdražji, ups je takoj za njim, dhl je najcenejši od vseh skupaj. jaz bom tudi svoje pakete kar preko DHLa pošiljala

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.4.2008 11:41:03   
pikapolona2
jst sm pa ravno mislila da je DHL najdražji.....uporablja katera GLS

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.4.2008 11:46:13   
kofetek2010
DHL je najdražji, pol je UPS, pol pa ostali npr. FedEx - trenutno je najcenej DPD user posted image

Sem ravnokar preverjala za Hrvaško.

Neposredna povezava do sporočila: 4
25.4.2008 11:47:47   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

DHL je najdražji, pol je UPS, pol pa ostali npr. FedEx - trenutno je najcenej DPD user posted image

DPD..je pa kaj? ne poznam?

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.4.2008 12:27:35   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: jana73

DPD..je pa kaj? ne poznam?

http://www.dpd.net/ user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
25.4.2008 13:44:46   
karmy
kako če so mi na upsu govorili cene brez ddv, pa še to cca 100€ na pakete...za isti paket za anglijo bi pa dala pri dhlu cca 70-90€

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?