|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   padla sm po stopnicah
14.11.2007 16:41:19   
Sandra*
Sama sem jezna nase ko user posted image , kako sem loh tok štorasta. Prej grem z Markom v naročju po stopnicah in bumf odletim na rit. Marku sreči nič ni, mene pa boli trtica ko user posted image . Dobr da sem doma ker me boli križ, da me zj še trtica ornk, da se prav težko usedem in ustanem. A kera ve če kaj pomaga, oz. ima katera kakšne izkušnje, upam da se user posted image v buhiju ni kj zgodil, čeprav veselo brca in se mi zdi da je ok, ampak moja trtica.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: padla sm po stopnicah
14.11.2007 16:45:49   
Anonimen
Lepo prosim, pojdi do ginekologa čimprej na pregled. Res pojdi, preventivno. Sem mislila, da je z otrokom kaj narobe, pa vidim ,da si user posted image .

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.11.2007 16:50:00   
anju
je verjetno bolj tebe pretreslo. če user posted image veselo brca mu že ni hudega. dobro, da si padla na rit!

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.11.2007 17:05:07   
moci
otrok je na varnem, v vodi in mu ni nič hudega. tako so meni zagotovili. 

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.11.2007 18:24:05   
malecka
Tako sem jaz v šestem mesecu padla po hribu in sem se kotalila 15 metrov pa na srečo ni bilo nič narobe. me je g. tud pomirila, da je otrok na varnem v trebuhu. Da pa bi bil problem , če bi dobila močan udarec v trebuh...

No jaz bi vseen šla na pregled, tako bi bila pomirjena.

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.11.2007 19:23:56   
cebelicamaja
Pregled pro G je gotovo boljši, kot vsaka skrb.

Se pa tudi meni zdi, da ni nič narobe. Meni je G rekla, da bi bilo prej z meno marsikaj narobe, kot z otrokom. Sem namreč dobila močnejši udarec v trebuh. Pa je rekla, da bi meni prej vezi popokale. Je udarec samo malo nevaren, da posteljica ne odstopi.

Vsekakor, ravnaj po občutku. Če se boš sedaj sekirala do predvidenega pregleda, se ne splača. Pojdi prej tja in se prepričaj, da je ok.

LP, maja

Mi trije smo od 12.3.06 najboljši par.

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.11.2007 20:35:17   
sneška_
Ne se bat nič.Če je otrok vesel in lepo brca ne se sekirat.Jaz sem padla v osmem mesecu nosečnosti  po stopnicah.takrat me je bolela ritka pa noga.Ampak sem gledala da v padcu se pridržim na roke ker mi je to v tem hipu padlo na pamet.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.11.2007 20:46:02   
Naja30
Otroka dobro varuje tekočina v maternici. Bolj si se ti poškodovala user posted image

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.11.2007 21:06:19   
MojcaG
moja svakinja je tudi takole padla po stopnicah. z bebico je bilo vse okej, ampak jo je pa zaradi tega trtica bolela celo nosečnost. user posted image  upam, da tebe ne bo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.11.2007 21:13:48   
Magi*
pojdi na pregled. otrok je že zavarovan v plodovnici in ovojih, se pa lahko pri padcu odlušči posteljica in potem dete ne dobiva hrane... to mora preveriti ginekolog!

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.11.2007 21:15:37   
lelaval
jaz sem v 2. nosečnosti padla - na bok. Nisem šla niti do G, pa ni bilo nič narobe ne z mano, ne z user posted image . Otrok je itak na varnem - ti bolj "nasrkaš".

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.11.2007 21:28:44   
silvya
V prvi nosečnosti sem tudi jaz padla na trtico. Šla sem po češnje in stopila desko z žebljem, imela pa sem obute one cokle z gumi podplatom in se mi je žebelj zaril v podplat. Me je vrglo. Padec stoletja, en mesec pred porodom. Pa je bilo s dojenčico vse vredu.
Če pa te preveč skrbi pa raje pojdi na pregled.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.11.2007 9:01:07   
jagoga
To, da obišči G se sama odloči, saj se lahko res zgodi tako kot ti je napisala malo prej Magi, ampak če te trtica tako zelo boli, ti svetujem, da greš tudi do svojega zdravnika, ker je lahko tudi počena kost. Verjetno te na rentgen ne bo poslal, ampak ti bo pa predpisal ležanje na boku(sedeti se ne sme) in podobne stvari.

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.11.2007 9:09:14   
maja24
Najbol da greš za vsak slučaj na pregled do G.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.11.2007 9:15:13   
klarisima
kako sem se ustrašla ko sem videla ta naslov user posted image
še dobro, da ni hujšega, g pa bi tudi jaz poklicala, za vsak slučaj.

pa čuvaj se!

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......