|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   padla sem kot klada;)
5.1.2006 21:09:29   
Magi*
danes sem se v lastni dnevni sobi kar na lepem zložila kot klada in telebnila po tleh, kot sem dolga in široka. na srečo znam dobro pristajati in si nisem nič naredila. je pa tamala začela tako kričati / jokati, nikoli je še nisem videla takšne. se je tako ustrašila za mamico, da sem se potem skoraj sama zjokala. pa sicer moja pupika skoraj nikoli ne joka, če se kaj udari, pade itd.

sem jo stisnila in ji pokazala, da sem v redu in se je pomirila in me božala. moj angelček mali.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: padla sem kot klada;)
5.1.2006 21:18:58   
Anonimen
Oooo, kako čutno dete. Lepo.
Zakaj si pa padla?

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.1.2006 21:19:04   
kepa*
Magi, v glavnem, da je s tabo vse ok in se nisi poškodovala. je pa lepo videt, da nas imajo naši sončki tako radi, kajne?

(No, jaz sem pa pred časom mojga malega ful prestrašila, da se je ful jokal. Sem šla odpret poštarju, ki mi je prinesel s CSD odločbo, da so mi podaljšali porodniško. Jaz seveda vsa vesela privreščim v dnevno, mali pa v jok.user posted image  Ne vem, a se je jokal, ker sem tako prigrmela, ali zato, ker me bo moral še nekaj časa cele dneve prenašati.user posted image )

Letos pa bo!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.1.2006 21:22:14   
nejcko
Ooo, samo da si nisi nič naredila!!!
Pa enga cmokca Zarji, ker ima tako rada mamico!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.1.2006 21:24:34   
Magi*
v bistvu sem se zapletla z lastno nogouser posted image  ne sprašvat kako je to mogoče, meni se ni zgodilo prvič. pa nimam tok dolgih nog.user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.1.2006 21:25:07   
smrček
Še dobro, da se je vse srečno končalo.
Jaz sem včeraj preizkušala trdoto ledu pred hišo. V levi nahrbtnik, v desni malega v jajčki, tako da sem se lahko ujela samo še z zobmiuser posted image . Ni bilo hudega, danes je le nekaj modric po kolenih. Mali v jajčki je imel kar trd pristanek na tleh, malo je zajokal, potem pa se je hitro potolažil. Pišuka, moj otrok rabi dober avtosedež zato, da je varen pred lasno mamouser posted image user posted image

Sicer pa... nesreča nikoli ne počiva.

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.1.2006 21:30:43   
Magi*
veš smrček, tega me je pa najbolj strah. da se ne bi zložila kje s tamalo v naročju, tak štor kot sem.

še dobro, da je bil tamali v lupiniciuser posted image  vse je dobro, kar se dobro konča. pazite nase in na svoje tamajčkene;)

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.1.2006 22:48:40   
lelaval
Ubogi otrok user posted image user posted image . Sicer pa glavno, da se nisi resno poškodovala.
To, da se zapleteš z lasto nogo, pa sem tudi jaz izkusila 2 meseca nazaj. user posted image  Sem padla na bok in me je še leva joška bolela sel mesec. user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.1.2006 23:10:31   
karmy
boleča joška - večje veselje tvojega fanta - moža user posted image  ( masiranje pomaga)

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.1.2006 13:58:05   
klepetka
jaz se m pa prejšnji teden vlekla oba otroka s sankami in sem se tudi zložila.Hčerka se je tako smejala,kot jo res še nisem videla (tako smejati,pa toliko časa skupaj).No,saj je bilo  verjetno res tako hecno.Ampak tako hitro,kot sem se pa takrat pobrala ,se pa res nisem verjetno še nikoli   v upanju ,da me ni nihče videl .ja vse je možno

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.1.2006 18:55:02   
soncicaT
user posted image Kaj pa jaz...grozauser posted image

Če poznate europark v mariboru, veste, da je na izhodu, kjer je rampa - vhod z zadnje strani...no tam je med obema pasovoma ena taka štanga na cesti, nimam pojma čemu služi...in seveda jaz sem hotela prit z ene strani na drugo, seveda ne po kaki zebri, ampak sem hotela "ujet trenutek"....in v 4. mesecu nosečnosti seveda skušam hitro prit čez, nakar kar naenkrat začutim pred nogami nekaj trdega in že sem lepo zletela naprej, sreča na koleno in na desno roko, fasala podpludbico na desnem zapestju..

Najbolj me je skrbelo, da bi z malim bilo kaj narobe...pa sem potem kar kmalu spet začutila brcike, sem se pomirila...ampak v šoku sem pa bila...tudi malo od sramu...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......