|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   padla s postelje
11.2.2008 18:42:23   
anita1984
še zdaj e vem kako in pe zdaj sem cela pretresena, čeprav mislim da je vse OK.
stara je dobrih 6 mesecev.dala sem jo čisto k stranici in samo pet korakov šla stran in že je bila na tlehuser posted image  čeprav sem klicala takoj v ZD še kr nisem pomirjena. spraševala me je če je bruhala, če je zaspana...itd. na koncu je rekla, da ni kaj skrbeti, ampak mene vseeno zanima, če se je kateri že to naredilo (ali sem samo jaz ta nesrečnica) in kako se je to izteklo???je bilo vse ok?
čeprav ni bilo visoko (manj kot do kolen), pa še to ni padla direkt na glavico, je bilo hudo.tako da se ni migla niti potolažit, ker je sama nisem znala oz. mogla, ker sma obe jokali da je kaj. verjetno se je tudi preveč ustrašla, ker sem zavpila, čeprav vem da v taki situaciji tega ne bi smela, sam enostavno mi je všlo. bil je kr velik šok!!!
tako da pazite svoje zakladke, ker se to lahko naredi v hipcu. lp vsem
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: padla s postelje
11.2.2008 18:45:05   
BlackyMouse
to je za punčko bil šok, se ji je prvič zgodilo in še dosti krat se ji bo. le pazi na njo, sedaj jo moraš več imeti na očeh. ne sekiraj se, tudi moj pubec je padel, in je vse vredu. to je del naših odraščajočih dojenčkov. dont worry. 

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

(odgovor članu anita1984)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.2.2008 18:50:28   
taška30
Bi skoraj upala trdit, da je en padec s postelje/kavča/vozička/stola, stvar, ki se le redkokomu NE zgodi. Pa če še tako paziš. Tudi meni seveda.
Torej, glavno da je vse OK, za naprej ti je pa najbrž dobra šola, a ne?user posted image

(odgovor članu BlackyMouse)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.2.2008 19:04:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Bi skoraj upala trdit, da je en padec s postelje/kavča/vozička/stola, stvar, ki se le redkokomu NE zgodi. Pa če še tako paziš. Tudi meni seveda.
Torej, glavno da je vse OK, za naprej ti je pa najbrž dobra šola, a ne?user posted image

Se podpišem.LP

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.2.2008 19:07:50   
buša
mi smo imeli enako nesrečo  tudi nekje pri 6 mesecih, kajti moja mama je z mali zunaj spodrsnila in oba sta padla ,mali se je tako prestrašil da je prenehal dihat in postal bled kot stena prestrašil se je mame in oba sta jokala.Mene so pa v takšen šok postavili da sem poklicala rešilca in z sireno je prihitel k nam na dvorišče in naju odpeljal  v bolnico vendar je vse bilo ok.-strah je velik mojster .

GAŠPER JE NAJIN SONČEK

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.2.2008 19:13:53   
SašaR
Nimaš kaj skrbet! Se dogaja!

Kakor je meni znano je problem če ima otrok eno zenico večjo kot drugo, če otrok začne več spati, kot spi drugače, če je nenormalno nemiren in če začne bruhati. Če se vam to pojavi takoj k zdravniku.

Otrok je pa itak jokal zaradi šoka, ki ga je doživel in verjamem da ga je bilo težko umiriti.

Sej bo, tudi ti se malo pomiri. Meni je rekla babca, da so ti mali otročki kot mucki. Da jim ni nič.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.2.2008 20:20:47   
lelčy
ko je naša mala prvič padla s postelje sem jaz bolj jokala kot ona, ampakaje bilo vse v redu( na srečo).boš videla kolkrat še bo padla, pa čeprav boš ne vem kako pazila nanjo. v glavnem da je vse ok s tamalo.

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.2.2008 20:52:09   
Naja30
Verjetno se je vsakemu user posted image  kdaj zgodilo, da je padel od nekod, ja. Se pač zgodi, pa če si še tako previdna. Moja je tudi nekje pri 6m prvič odletela s kavča. In sem se zelo ustrašila, bila sem prav šoku in jokala sem kot dež. Ona se je prej pomirila kot jaz. Pri teh mesecih postanejo bolj živahni, kotalijo se že, kobacajo in en dva tri so na tleh. Opazovati moraš le, če se čudno obnaša, če bruha ipd. Ponavadi ni nič hujšega. In še velikokrat se bo zgodilo.user posted image

(odgovor članu lelčy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.2.2008 21:34:00   
tinaaja
Vse, kar lahko naredis je, da jo opazujes. V veeelikiiii vecini ni nobenih posleic...

Mi2 sva bili na 24 urnem opazovanju pa padcu, to je bilo sele stresno user posted image

Navodila po padcu (bolj za ta velike kot 6mesecnike)
- počivati v zračnem in zasenčenem prostoru - izogibati soncu in večjim telesnim naporom - odsvetuje se gledanje TV, branje, računalnik - uživa naj le lahko hrano - mesta udarnin hladiti - zbujati ponoči na vsaki dve uri   Posebej pozorni biti na naslednje spremembe: - pretirana zaspanost - motnje zavesti - hudi glavoboli - večkratno bruhanje - krvavitve iz nosu ali ušes pojav krčev v rokah in nogah.

Zal nas izucijo sele take lekcije, da tud pol koraka ne smes narest brez nadzora, ker ti mali plazilci se prehitro presenetijo user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.2.2008 22:13:43   
mami_miki
moj je zadnnjič iz kavča padel..7 je bil...pa je bilo k sreči vse ok...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.2.2008 23:50:53   
lelaval
Mi2 sva bili na 24 urnem opazovanju pa padcu, to je bilo sele stresno

Navodila po padcu (bolj za ta velike kot 6mesecnike)

- počivati v zračnem in zasenčenem prostoru
- izogibati soncu in večjim telesnim naporom
- odsvetuje se gledanje TV, branje, računalnik
- uživa naj le lahko hrano
- mesta udarnin hladiti
- zbujati ponoči na vsaki dve uri

Posebej pozorni biti na naslednje spremembe:
- pretirana zaspanost
- motnje zavesti
- hudi glavoboli
- večkratno bruhanje
- krvavitve iz nosu ali ušes
pojav krčev v rokah in nogah.

Zal nas izucijo sele take lekcije, da tud pol koraka ne smes narest brez nadzora, ker ti mali plazilci se prehitro presenetijo

Samo tega se drži, kar ti je Tinaaaja napisala. Jaz sem 1,5  mesečnega sina nesla v lupinici - samo prestavit sem  ga hotela iz enega kota sobe v drugega - edinkrat nepripasanega, pa še danes ne vem kako - se mi je lupinica obrnila in je padel na tla. Se je tako ustrašil, da en čas sploh k sebi ni prišel - revček, če pa je že spal. user posted image  Sem šla k zdravniku z njim, pa so sestre mislile, da sem ga nalašč vrgla in so me že zasliševale. user posted image
Hujši so padci na hrbet - ker se lahko udari v male možgane, pa pade v nezavest.

Verjamem pa, da je vse vredu.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.2.2008 9:05:39   
Mesečnica
Mi smo se do 8,5 m uspešno izogibali padcem, potem pa je v enem dnevu dvakrat padel na tla user posted image . Najprej moji mami s kavča, potem pa nekaj ur kasneje še možu z najine postelje. Tisti drugi padec sem videla, a sem bila predaleč, da bi ga lahko preprečila. Ne moreš verjeti, kako hitro se to zgodi user posted image ! Ampak padel je pa res "lepo" - na nogice, kot kakšen mucek. Mislim, da se je predvsem ustrašil, ker ni bilo videti, da bi bilo karkoli narobe - že po 5 minutah je bil dobrovoljček kot prej user posted image , pa tudi kasneje se niso pojavile nobene posledice. No, ja, edina posledica je pozitivna: zdaj je veliko bolj previden, ko se približa robu postelje ali kavča user posted image . Sva ga ravno včeraj preizkušala, pa se je roba držal kot klop user posted image user posted image user posted image .

Ti padci so del življenja. Kaj bo šele takrat, ko bo shodil ...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.2.2008 10:15:34   
*ANA*
No tudi meni je moja takrat 6 mesečna user posted image padla iz vozička.
Bili smo na enem sejmu in sem jo nenehno vzdigovala ven iz vozička, tako da je potem nisem privezala user posted image - moja napaka.
Potem sem pa nečakinjo primla in moja sestra za voziček in ko smo hotli naprej it ni šlo- ta mala je bla z glavo na asfaltu user posted image , ko sem jo pobrala pa je tako jokat začela, pa jaz zravne nje in je bila še vsa krvava pa po nosu in take.
Tako da smo pikirali direkt k Pediatrinji in je bilo vse OK.
Od takrat je bila vedno ampak res vedno pripeta in pod budnim očesom.

Tako da se dogaja

(odgovor članu Mesečnica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?