|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   padel je s kavča
30.10.2005 16:25:03   
Naja31
Evo, tudi nam se je zgodilo prvič.
Moj skoraj 7-mesečnik je danes padel s kavča direkt na glavo.
Ma, pojma nimam kako se je zgodilo, mali se je premetaval in je v sekundi bil na tleh. Ni bilo nic hujsega, hvala Bogu, mali se je precej ustrasil, midva se bolj.
Cel dan ga opazujem in se obnasa isto kot prej, tako da smo imeli veeeeliko sreco.
Zdaj bomo pa bolj pozorni.

Kako hitro zraste iz neobogljenega dojenčka v poskakajoče bitje, ki lahko vsako sekundo nekam prileti user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: padel je s kavča
30.10.2005 16:44:00   
mammy26
ja to se pri naših malčkih rado zgodi. Torej moramo imeti starši ne samo par oči, ampak kar tri pare oči....

Tudi naša ta večja Ana, je pri svojem še ne enem letu padla iz svoje posteljice, ki je bila sicer čisto nizka. Vso noč sem jo opazovala, da ne bi bilo kaj narobe. Na srečo je bilo vse ok.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.10.2005 16:44:47   
tina104
Pa še tako paziš, pa se to zgodi, a ne? No, moj je še mali, se še ne premetava. Mi je pa enkrat nečak padel iz kavča (pri kakih 10 mesecih) in res sem se ful presekirala in takega občutka kot sem ga takrat imela, res ne bi rada doživela ponovno.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.10.2005 17:13:09   
Primoza
Jaz sem imel pod kavčem na tleh prešito odejo, pa hitro sem ga začel učiti, da mora sestopati z nogami naprej. Največkrat se mi je sesul s kakega stola, ko je kolovratil in se obračal po njem.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.10.2005 22:00:22   
giga
Ja, tut jest si ne morem odpustit poleta mojega sina s kavča. itak d sek bla celo noč prlimana na postelco, če je z malim OK. Seveda je blo, ampak vest pa še mal peče.user posted image

Carpe diem!

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.10.2005 22:08:48   
KODA
Tudi naš je padel s kavča na glavo pri 6msescih,pa sva letela z možrm na urgenco,pa nas je dohtar malo čukast gledu.user posted image Pri tako majhnem nikoli ne veš.Vsak dan nas lahko presenetijo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu giga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.10.2005 22:10:00   
KODA
Popravek-možemuser posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.10.2005 8:33:22   
Amoss
Meni je pa nečakinja pri letu in pol padla iz kuhinjse mize.Sem se samo obrnila da ji vzamem žličko za jest pa je bla iz stola na mizi in na tleh že tudi.
Sem slišala da otroci baje znajo padat tako da si v veliki večini nič ne naredijo.
No mi smo imeli samo buško hvala boguuser posted image

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?