|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   padec v vrtcu?
22.7.2005 13:23:29   
čebelica maja
Moj 19 mesečnik obiskuje vrtec že pol leta in je full rad v vrtcu. Tudi sama sem zelo zadovoljna z vrtcem in predvsem vzgojiteljicami. Zdaj pa je v vrtcu neka zmeda, ker je čas dopustov in se pomočnice malo menjajo. Ko ga pridem iskat vedno vprašam, če je vse ok,...tako tudi včeraj (bila je ena nova) in pravi da je vse ok. Potem pa doma opazim da ima ful, ampak res full podrajsano brado in še notri na ustnici malo prebito od zobk. tako, da ga mažem z Alojo. Ali bi jo (pomočnico) na mojem mestu danes vprašale, tako prijazno, če je kej padel ali bi zadevo pustile tako kot je, brez spraševanja in radovednosti? Drgače pa jaz nič ne kompliciram in nisem nič huda, saj je normalno da pade in marsikaj, samo sem radovedna kaj je blo pa zakaj je rekla, da je vse ok. Ker sigurno je full jokal, ko je padel in nemogoče, da ni opazila???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   padec v vrtcu?
22.7.2005 13:28:11   
ninocka
jst bi jo vprasala

kaj pa ce bi blo kaj hujsega?

(odgovor članu čebelica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   padec v vrtcu?
22.7.2005 13:28:56   
urla
Pri nas v vrtcu vedno povedo za kako novo buško ali odrgnino in celo ugriz. Mi je lažje, ker vem kaj se je zgodilo in vem, da vzgojiteljice spremljajo mojega otroka. Tudi pri nas je zmeda z vzgojiteljicami zaradi dopustov, tako da je sedaj že dva dni v eni skupini, kjer vzgojiteljica sploh ne ve ime mojega otroka.
Jaz bi vprašala, kje je staknil poškodbe že zato, da začnejo vzgojiteljice opazovati vse otroke (tudi tiste, ki jih drugače ne čuvajo vsak dan).

Neposredna povezava do sporočila: 3
   padec v vrtcu?
22.7.2005 13:29:25   
lefairyon
mogoče pa niti ne ve da je padel...je mogoče da ni ona pazila te skupine in je bila samo na predaji in ji niso omenile oz. so pozabile:zmeden:jaz bi na tvojem mestu vprašala kaj je bilo da veš na čem si...
moj leon je dva dni nazaj tudi padel v vrtcu in me je vzgojiteljica poklicala v službo da pove kaj je bilo ker je potem na predaji ni bilo...se mi lepo vidi da tako skrbijo in obvestijo o poškodbah naših otrok ker potem ni prevelik šok ko prideš po otroka...

lp, nadi:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   padec v vrtcu?
22.7.2005 13:32:14   
kofetek2010
jaz bi vprašala in za v bodoče bi jih prosila, da mi povejo, zato, da lahko oprazujem otroka :)

zgleda le praskica, lahko pa je vseeno z glavo fejst udaril in potem ti doma bruha in je zaspan, ti pa ne veš, da je padel in da bi lahko imel pretres možganov :(

Neposredna povezava do sporočila: 5
   padec v vrtcu?
22.7.2005 13:33:51   
*AnaL*
Oj!
Sama sem delala eno leto v vrtcu - preko študenta. V malo manjšem vrtcu. Ker so bile tri skupine otrok, včasih, ko sem zapirala vrtec nisem opazila, da se je kdo poškodoval(še posebno pri tistih, ki so spali oz če so se poškodovali medtem ko mene ni bilo zraven, ampak navadno smo se z vzgojiteljicam pomenile da smo vse vedele kako in kaj), čeprav na bradi bi pa 100% opazila. Če se je kak otrok malce poškodoval, sem v primeru, da sem to videla povedala staršem, če pa prej nisem vedela in sem opazila šele pred odhodom domov, sem pač povedala, da je verjetno padel in naj vprašajo vzgojiteljico iz njihove skupine.

Jaz bi na tvojem mestu lepo vprašala, kaj se je zgodilo.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   padec v vrtcu?
22.7.2005 13:39:48   
čebelica maja
Ma super ste! Tako brzinski odgovori. Prav, prav, ...ste me prepričale, bom tako lepo vprašala, da ne bo mislila da zdej kej kompliciram, ampak ima mali full odrgnjeno, kot bi padel na asvaltu? Je bila pa 100% včeraj z njim tista, ki sem jo vprašala in danes, ko pridem ponj bo tud ona tam. Ta je tam samo zdaj, ko so dopusti, kot ena pomoč, ne dela drgače v tem vrtcu.
Čau!

Neposredna povezava do sporočila: 7
   padec v vrtcu?
22.7.2005 16:13:03   
Anonimen
100-odstotno moraš vprašati! Take stvari je treba povedati, to vzgojiteljice vedo.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   padec v vrtcu?
22.7.2005 16:40:49   
tt79
Js pa nebi delala prevelike panike. Vsekakor bi vprašala kako in zakaj!
Morda pa ni bilo te pomičnice takrat ko je padel zraven, pa ni vedla, ko pa se vzg. in pomočnice menjajo (med del. časom) je pa ponavadi taka gužva, da tut kteri kej za glave gre in ne pove drugi. Jsd sem prepričana da ti bodo vse pojasnle, če boš vprašala.

Sicer pa sem prepričana tudi, da če gre otrok z veseljem v vrtec, da je vse OK.

Neposredna povezava do sporočila: 9
   padec v vrtcu?
22.7.2005 17:15:08   
frutka_
Vprašaj!:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 10
   padec v vrtcu?
22.7.2005 18:27:48   
Sandra*
Oj!
Tudi meni kot zaposleni v vrtcu to združevanje poleti ni prav nič všeč. Večkrat se zgodi, da otrok ki jih pazim ne poznam po imenu, kaj šele njihovih staršev.

Tako, da tiste, ki imate otroke v vrtcu poleti ne se jezit na nas tudi mi smo samo ljudje, krvavi pod kožo, s svojimi problemi in težavami, trudimo se po svojih najboljših močeh, ampak posmislite: v igalnico ti pripeljejo 7 otrok (1-2 letnikov), ki jih prvič vidiš, 7 tistih, ki jih poznaš že celo leto - verejmite tistih 7 novih imen se je v enem dnevu težko zapomniti, pa čeprav je slišati tako preprosto.

Lep preostanek dneva!:miska:

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?