|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   padec v 20 tednu
18.1.2009 14:02:10   
sanya
Čao,

sem v 20 tednu rizične nosečnosti, saj sem krvavela v 15 in 17 tednu (placentarni hematon) in sem se včeraj po zadnji stopnici spodrsnila in padla. Sicer padec ni bil preveč hud, ker sem se z rokami zadržala ali vseeno sem zdrsnila z zadnje stopnice na tla.  Bolečin nisem občutila ampak sem takoj po tistem na vložku opazila kot noht velik temno rjav izcedek, ki pa sicer ni nov, ker ga imam že kar 2 tedna zaradi čiščenja hematona.

Zdaj me kar malo skrbi, ker mi je bilo rečeno, da je rizično, da lahko mi poči mehur zaradi te rane. Ali je lahko karkoli narobe? Če bi mi počil mehur, bi verjetno že to opazila oz. bi mi voda že odtekla a ne? Sicer še vedno imam rjav izcedek ampak kot rečeno to že traja kar nekaj časa.

Pregled imam v četrtek in zdaj nevem ali naj čakam do četrtka ali grem že jutri nazaj..

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: padec v 20 tednu
18.1.2009 14:12:30   
bskrle
Zgleda,da si v redu, samo strah pa je, a ne. iN TISOČ VPRAŠANJ.
Skušaj počivati, se umiriti in misliti pozitivno.

(odgovor članu sanya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.1.2009 14:28:14   
nejcko
Če otroček normalno giba (seveda, če ga že čutiš), potem ni nobene panike. Otrok je notri zavarovan kot kočevski medveduser posted image .

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.1.2009 14:53:12   
sanya
Ja otroka čutim že nekje 2 tedna in zdaj tudi enako kot prej, je zelo živahen. Ampak me skrbi zaradi mehurja, da ne bi začela odtekati voda, ker potem je zame to končano. user posted image

Sem klicala v bolnišnico in so mi povedali, da če sem že prej imela rjav izcedek tako kot zdaj, da je potem verjetno ok ali želela sem slišati še vaše mnenje in morebitne izkušnje s tem.

Hvala za vzpodbudo.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?