|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   padec
29.11.2008 20:15:40   
Šaki
me je zelo strah k sm danes padla na rit.sicer na sneg pa sm se z roko ulovila.
sm pa v 28 tednu.
a me ma kj veliko za skrbet.?

♥ moja dva zaklada ♥
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: padec
29.11.2008 20:31:37   
katra55
Pomoje ti ni treba skrbeti, če se v redu počutiš. Otrok je v trebuhu dobro zaščiten.

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.11.2008 21:17:40   
ninica04
če te nič kaj ne boli mislim da ne bi smelo bit kaj narobe. Sej si napisala da nisi fejst padla.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.11.2008 21:18:05   
AnciM
Če so zapestja in rit v redu, je vse OK. user posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.11.2008 14:14:38   
soncek30
Če te pa še vedno skrbi pa se le pejt pokazat ginekologinji,da boš mirna,čeprav mislim da ni nič hudega!

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.11.2008 14:31:36   
vesela veselka
Če si že čutila gibe otroka in jih po podcu še naprej čutiš mislim, da je vse ok, pa tudi če kar naenkrat nisi začela krvaveti. Torej, če je tako kot je bilo do zdaj, je vse ok, če pa se ti je nekaj novega ''pojavilo'', pa se le pojdi pokazat ginekologu. Ne vem, to je moje mnenje. Baje pa da so otročeki noter fuuuull zaščiteni. Še dobro da so, ker smo včasih kar nerodne :) Pa srečno!

(odgovor članu soncek30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.11.2008 18:41:17   
Šaki
No tako ,sm šla takoj zjutraj na pregled,.in so me dali na ctg in je G rekla da je vse dobro.
uf.
upam da je res.
je pa rekla da bi mogla takoj pridt.
sj čist prav da sm jih mal slišala.
upam da bo vse dobro do konca.

lpuser posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu vesela veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?