|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pa to je za znoret!!!!!!!!
27.3.2008 20:30:25   
Anonimen
Res dobesedno za znoretuser posted image

Vedno ko se potprijem imam vse rdečo, vneto, pikico na pikici. Tri dni mi glih postane boljše ko se spet moram brit. Preiskusila sem vse britvice, bepanten mi ne pomaga nič, zdaj mam elocom na recept ki mi mal oblaži ampak sam za malo. Mam take trde dlake, da mi vsepovsot teče kri ko se brijem, depilacijske mi sploh dlak ne otstranijo.

Ma čist sem obupana, pa poletje prihaja, kako bom sploh kopalke oblekla, ko pa mam vse rdečo?

Kak recept?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pa to je za znoret!!!!!!!!
27.3.2008 20:36:10   
Anonimen
Nehaj se brit.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.3.2008 20:36:40   
Suzy.
Brazilska depilacija

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.3.2008 20:37:21   
Seven*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Res dobesedno za znoretuser posted image

Vedno ko se potprijem imam vse rdečo, vneto, pikico na pikici. Tri dni mi glih postane boljše ko se spet moram brit. Preiskusila sem vse britvice, bepanten mi ne pomaga nič, zdaj mam elocom na recept ki mi mal oblaži ampak sam za malo. Mam take trde dlake, da mi vsepovsot teče kri ko se brijem, depilacijske mi sploh dlak ne otstranijo.

Ma čist sem obupana, pa poletje prihaja, kako bom sploh kopalke oblekla, ko pa mam vse rdečo?

Kak recept?

Brazilska. Menda niti ne boli zelo. Pa maš potem mir za 3 tedne.

Gospa sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.3.2008 20:37:35   
Suzy.
IZVIRNO SPOROČILO: Florina

user posted image user posted image  ta je dobra ja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.3.2008 21:06:17   
muki1
Kje pa se ti delajo mozolji? Na bikini delu ali po celem?
Jaz si recimo bikini del z depilacijsko kremo obdelam in ne dobim mozoljev, če pa se slučajno pobrijem pa se mi naredijo. Tam bolj na sredini user posted image  pa se mi na srečo ne delajo, tak da lahko naredim masaker z britvijo.

Laser je baje učinkovit, ampak menda ni poceni user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Suzy.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.3.2008 21:06:31   
facka
ko sem bla prejšnji teden na eni ginekološki operaciji, so me komplet pobrili z baterijskim brivnikom. Rezultat- niti ene pikice. Kar nisem mogla verjet, pa tudi sedaj, ko so mi že zrastle malo, me nič ne pika, kar pa za britje ne morem trdit.

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.3.2008 21:24:30   
2 Sraki
Lahko poizkusiš depilacijsko kremo pustiti res dolgo gor. Jaz je nikoli nimam samo 5min, ampak vedno tam ene pol ure. V bistvu nikoli ne gledam na uro, ampak preverim kakšni so rezultati. Če še ni skurjeno, potem pustim še malo.

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.3.2008 21:42:55   
piščanc
brivnik bo bolje, ker ne razira kože. meni po britju najbojl odgovarja mandljevo olje

iz malega zraste veliko

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.3.2008 22:39:17   
malania
IZVIRNO SPOROČILO: 2 Sraki

Lahko poizkusiš depilacijsko kremo pustiti res dolgo gor. Jaz je nikoli nimam samo 5min, ampak vedno tam ene pol ure. V bistvu nikoli ne gledam na uro, ampak preverim kakšni so rezultati. Če še ni skurjeno, potem pustim še malo.

Hm... Če nisi občutjive narave je že ok. Meni je npr. uni Veet v spreju dobesedno razjedel kožo na kolenih (tako, da mi je začela kr kri teči) in to še preden je potekel čas čakanja... user posted image

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.3.2008 0:04:37   
sunny24
Poskusi električni brivnik. Jst ga mam od Remingtona in je prov za bikini in cel spodni štuk. Drugače ga ima pa tudi philips - bikini trimmer. Pa je full v redu zadevica, nobenih britvic, vnetji, mozolčkov,...
Mislim pa da je cena tam okoli 30 E

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.3.2008 6:31:40   
srki

To sem tudi jaz poštudirala. Vsaj nekaj časa, da se ti koža umiri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.3.2008 6:32:40   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Suzy.

ja kaj, in kaj je narobe s tistimi, ki pač to ne počnejo. So packe, umazanke? Vsi smo čupavi in dlakavi, kar tako,  za brez veze verjetno ne. Stvar posameznika, ali si jo brije ali ne.

(odgovor članu Suzy.)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.3.2008 7:32:17   
Suzy.
IZVIRNO SPOROČILO: srki

IZVIRNO SPOROČILO: Suzy.

ja kaj, in kaj je narobe s tistimi, ki pač to ne počnejo. So packe, umazanke? Vsi smo čupavi in dlakavi, kar tako,  za brez veze verjetno ne. Stvar posameznika, ali si jo brije ali ne.

Čakaj, tole, da so packe in umazanke je pa na tvojem zeljniku zrastlo.
Drži, da je to stvar posameznika. In ker se punca s tem ubada in sprašuje, kako rešit težavo, najbrž ni imela tega v mislih in očitno ni ena od tistih, ki se ne brijejo. A drži?user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.3.2008 7:33:43   
srki
Itak, da je na mojem zelniku zraslo in zakaj naj bi ta bila pa "dobra", če bi se nehala brit?

Kaj je imela v mislih, pa tudi ne vem, če je spraševala za mnenje. Mogoče pa res tudi to, da se neha brit.

< Sporočilo je popravil srki -- 28.3.2008 7:34:27 >

(odgovor članu Suzy.)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.3.2008 9:31:08   
Pikec
Po britju se z Bepanthen kremo maži... pomaga.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.3.2008 10:15:03   
snake
gilette za moške, ne za ženske!!!! preverjeno

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.3.2008 10:20:47   
Baby
v katero stran se pa briješ?

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.3.2008 19:39:05   
anavita
gilette za moške, ne za ženske!!!! preverjeno

pri meni tud preiskušeno..nobenih mozoljčkov

(odgovor članu Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.3.2008 0:32:40   
arabela*
nevem kako se sicer briješ.Jaz se vedno čist na suhe,boknedaj kake depilacijske kreme ali pa kaj.Pa giletka tista moška z zaščito.Ampak ne sme biti čist nova.Meni odgovarja,nikoli problemov

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
31.3.2008 2:04:16   
newmami
venus, pa pred britjem se namaži s katerim koli oljem da dlake zmehcas  nato pa gel za britje. lakho tudi moško britvico. po koncanem opravilu se umij z mrzlo vodo in namaži z negovalno kremo.user posted image veliko srece

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
31.3.2008 8:44:19   
dadica
tudi jaz vedno dobim pikice in mozoljčke ko se brijem. Ko pa so me pred CR pobrili na balin v porodnišnici, z navadno britvico za enkartno uporabo, pa nisem bobila niti enega mozoljčkauser posted image .

Sedaj razmišljam da bi si hodila bikini predel urejat kar v porodnišnico!user posted image user posted image

tako da je res odvisno kako se briješ(smer britja) in s čim!

lp dadica

P.S. Malo šale mora bit!

< Sporočilo je popravil dadica -- 31.3.2008 8:45:03 >

(odgovor članu newmami)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?