|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pa to je že noro
30.12.2005 11:48:47   
Moyca_
cel ljubi dan dan za dnem želim usposobit stanovanje- vsaj dnevno pa nič!!! non- stop pobiram in zlagam igrače za malimauser posted image user posted image user posted image user posted image  celi ljubi dan.
Zdaj sta zaspala jaz pa grem v akcijo da bo vsaj malo normalno zgledlo. na kolena pa legice pod sedežno, pa avtki. Saj mali že sam tudi kaj pospravi, ampak večina mora mamauser posted image user posted image
eto grem zdaj v čistilno akcijouser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pa to je že noro
30.12.2005 11:50:04   
Seven*
Jaz sem zaradi tega nehala pospravljat. Goste peljem v kuhinjo, dnevno pa dol zaprem. :)

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.12.2005 11:57:25   
metka
Še ena s podobnimi problemiuser posted image

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.12.2005 11:58:22   
Jančika_
Jaz igrače pospravim zvečer, ko gre mali spat. Vmes jih samo zbrcam s poti. Kje se mi pa da cel božji dan tiste kocke izpod kavča bezati....

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.12.2005 12:02:34   
Marogica
Tudi jaz igrače od ta manjšega pospravim ca 1x na dan in pa preden pridejo obiski, da pač preko njih ne padejo. V takih primerih je stajica res primernauser posted image .
Pri ta večjem je drugače. Večina njegovih igrač je v njegovi sobi in kadar je razmetano, jih pospraviva skupaj. Če pa je "sila", pa tudi mi zapremo vrata njegove sobe.
Ker sem negospodinjski tip, se tudi v primeru igrač ne sekriam ravno preveč. Sem pač takšen tip.user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.12.2005 12:26:01   
čebelica maja
Pri nas tudi igrače pospravljamo zvečer. Čez dan se mi jih ne splača, ker so do večera tako ali tako spet razmetaneuser posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.12.2005 19:15:42   
Magi*
jaz jih tudi bolj zbrcam s poti. če pridejo obiski, jih malo v škatle namečem, sicer pa naj vedo, da tu prebiva mala navihanka. zvečer pa jih pospravim, da imam tistih nekaj uric mir in urejeno okolje. zjutraj pa je že spet vse po starem.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.12.2005 19:21:26   
CIPRESA
Moyca jaz sem bila od začetka ful elergična na to ko je nečak prihajal k meni vsak dan in zgledalo je približno tako on pred mano igrače ven jaz pa za njim igrače nazaj not....no pol po kakih 2 dneh pa me je minilo ko je prišel sem jih kar sama ven zmetala ker sem si mislila ko bo šel jih bom že pospravila do takrat pa enostavno NIMA SMISLA. To je dobra šola za mojega Žigca ker mislim da ne bo nič boljši.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.12.2005 19:26:37   
karmy
jzt pospravljam za tamalim zvečer ko gre spat...sej podnevi je pa isto k pri drugih...pospravljaš on pa za tabo "pospravlja" user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.12.2005 19:28:19   
JASNA D
Ve ste lahko še srečne, da pospravljate samo igrače za malimi navihanci. Mene igrače sploh ne motijo, tudi če pridejo obiski ne, saj vedo, da sta dva mala pri hiši. Bolj me motijo kupi razmetanih cot in posode. Da vam pojasnim - moj dragi zlati mož pušča vse kot krava drek, tam, kjer pade iz roke, tam ostane. Al pa z riti.... Še dobro, da gre vsaj lulat in kakat na WCuser posted image user posted image user posted image . Po 5 krat na dan pospravljam njegove copate. Sploh ne vem, kako mu to uspe, ker je večino časa itak zdoma. Da o nogavicah sploh ne razlagam, kje vse jih najdem. Zadnjič na primer na kuhinjskem pultu - ne vem, mogoče je želel, da mu jih pripravim v omakiuser posted image user posted image user posted image .

Da o tem, da nikoli ne najde svete trojice (ključi, denarnica in mobitel) sploh ne bi.......

Skratka punce, imate še raj na zemlji.

Jasna

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.12.2005 19:37:37   
kofetek2010
eh, nič se sekirat user posted image

eni imajo svoje domove za obiske, drugi pač v njih živimo user posted image

mene ne moti, če ni pospravljeno, drugo je, če ni čiščeno user posted image

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.12.2005 19:50:50   
Anonimen
Evo še ena takšna. user posted image Mali sicer zna pospraviti kocke...ampak ponavadi v kuhinjske omare ali pa v smeti user posted image user posted image user posted image . Tako so že daleč na smetišču vsaj tri dude, dva avtomobilčke, nekaj kock in daljinc od televizijeuser posted image .  Tako, da ga moram spremljat na vsakem koraku, ko raznaša igrače in ostale stvari po stanovanju. Drugače pa sem ravno danes sklenila, da jutri zjutraj polovico igrač pospravim v škatlo in pospravim v omaro. Predvsem tiste iggrače mislim, ki ga ne zanimajo najbolj. Tako bo polovico pospravljanja manj.user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
30.12.2005 20:21:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
30.12.2005 20:26:58   
Moyca_
hvala bogu da nisem edina

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.12.2005 20:28:05   
artista7
ej, jaz sem pa že mislila da samo najmlajši od strica to delauser posted image Ko sem mu za miklavža kupila kocke, jih je najprej zmetal pod kavč. Kar verjet nisem mogla. Vam pa vsem verjamem, proti temu ne moreš nič, edino zvečer lahko začneš na veliko pucat!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.12.2005 20:38:17   
Anonimen
Ne, nisi edina.
Jaz tudi prakticiram pospravljanje (odvzem) cca. 2/3 igrač, potem jih pa menjujem, da so vedno zanimive. Kljub temu je po celotnem prostoru en kup kock in drugih zadevščin, ponavadi jih kar z nogo proti dnevni sobi pobrcam.
Pod rob kavča pa sem zvila (po dolgem zrolala) dve deki, ker mi je bilo dovolj iskanja igrač - plazenja po kolenih in iztegovanja, tako da zaustavita vse, kar bi "želelo" biti spodaj. user posted image

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
30.12.2005 21:10:34   
Pupica
Kristina naša tut preveč pridno pospravlja. Proti košu za smeti romajo ključi, daljinci, tut obitel je že šel proti smetemuser posted image Pa verjetno še kaj pa nisva vidlauser posted image user posted image user posted image
Sej ne razmeče preveč, ima svoj kotiček, tega pa pospravim le zvečer. Pa še to če se mi dauser posted image Sej nisem čistilka, pa moja mami tut neuser posted image
Raje uživam v prijetnem družinskem življenj, tako da moj najdražji lahko je tut potico na kavču, pa tut če pada drobtinca na tla, me v strahu pogleda pa vidi moj ljubeči pogled, ki mu reče le user posted image te!user posted image Pa tut Tara je dobrodošla v stanovanju, čeprav ko sesam zgubim živce, ko moram vmes 2 x vrečko za smeti zamenjat...pa se spomnim na Jačiko, ki ji v podpisu piše "Ja in?!"user posted image user posted image user posted image Moyca moja draga ne obremenjuj se z malenkostmi, boš vidla je tolk lepš filing ko enkrat na vsake kvater pospraviš, da ne boš več hotla vsak danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.12.2005 21:43:10   
valči
Jaz sem pa ena taka,ki sovraži nered.In me še ni izučilo,da naj enkrat na dan pospravljam igrače.Jaz jih večkrat,pa je čez čas istouser posted image Dnevna soba je včasih obup.Danes sta se pravila v kuhinjo.In prvo so leteli vsi piskri ven,Lara se je spravila na kuhinjske krpice-moje likanje,adijo.In jaz pospravljam.Za nameček,je iz hladilnika"padla" smetana rastlinska in je bila polita po tleh,v njej je pa ležala Lara,Miha pa se ji je smejaluser posted image ,komaj sem počistila...
Potem sta se prestavla v dnevno,tam sta polila sok in spet Lara vsa mokra.user posted image user posted image user posted image user posted image  v takšnem stanju me najde mož zvečer,res sem bila huda.Nič ne moreš,pridejo taki dnevi,ko vse gre narobe.Včasih pa starejši lepo pospravi in uboga,danes je pač bilo tako...Sem pa vesela,da nisem edina.

Jasna,tebi pa sožaljeuser posted image ,ker imaš enega otroka več,za katerim moraš pospravljat.
Da bi še za dedcom mogla pospravljat-adijo pamet!

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.12.2005 23:04:43   
Moyca_
Jasna jaz bi naredila red- vse cote ki jih pusti po stanovanju mu jih pustiš magari par dni, teden, dva ,... ko več ne bo kaj za oblečt pa sory dec daj si prat
Bi mu že pokazalauser posted image user posted image

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 19
31.12.2005 0:06:28   
JASNA D
Punce - ne pali. Se ne sekira. Hodi okoli kot klošar. Pol ga pa še njegova mama malo skur**, pa ji reče, da nima nič perajtuser posted image . Pa to še ni vse.... Da bi vedele na primer, da se obnaša, kot da ne ve, da obstaja koš za smeti - vse se odloži na pult, mizo, omaro..... Slabše kot otrok, no edino pit zna tako, da se ne polijeuser posted image user posted image user posted image .

Pa da ga ne bom čisto pošpukala - pa ima druge kvalitete: ne zna kuhat, ne pomiva posode, ..., se pa veliko ukvarja z otroci in mi pri tem maksimalno, kolikor le lahko, pomaga. Tudi vstaja ponoči za ta velikega, prvi vstaja ob dela prostih dnevih, vsak dan mi skuha kavo, pa še kaj, kar ni za v javnostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jasna

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
31.12.2005 1:09:46   
Moyca_
ja samo vseeno. Moj je to prej prebrala- pa je rekel da ne more verjeti da je odrasel moški lahko taka nesnagauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz tudi ne.
Saj pustiš kdaj kaj za sabo,ampak to pa je,...
Očitno je tvoj mož kopija mojega brata in je mamin sinko-razvajenček. Moj brat je star 20 let, pa je enak- mama mu postilja posteljo, kuha, pere, lika, zlaga,... nikoli ne bo samostojen
Seveda si pa v veliki meri sama kriva ker si si ga tako navadila. Mu že od začetka ne bi pustila in mu dala vedet kje je meja- kot otrokuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 21
31.12.2005 8:49:56   
Maxica
Jaz sem lego kocke in ostale drobne igrače tudi en čas redno pospravljala, ampak sem ugotovila, da tako ne pridem nikamor. Tako da jih zvečer pospravim, drug dan pa jovo na novo.
Sem pa tudi jaz že našla v smeteh polno lego kock, elastiko za lase, bogve, česa vse pa še ne...user posted image Joj, so pridni ti naši otroci.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 22
31.12.2005 11:34:05   
Anonimen
Moyca, vsak lahko pametuje, kakšen bi bil na drugem mestu, ko pa si enkrat v isti situaciji, pa ravnaš poplnoma drugače. Jasna je že marsikaj naredila, kar sama ne bi nikoli upala, pa se stanje ne obrne. Včasih se mi zdi, da je človeku navada železna srajca.

Kaj pa veš, kako bi se ti obnašala na njenem mestu. Pa ne zdaj rečt, da bi ga pustla oz. poslala nekam... ker ti ne bom verjela, dokler tega ne bom videla.

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
31.12.2005 11:40:57   
Anonimen
Pravkar sem si kmalu zlomila vrat!!!!user posted image
Stopila sem na eno od kock,ki so posejane po vsej dnevni,pa pod kuhinjskimi elementi jih tudi najdeš.Izogibam se Timiju na motorju,se jezim,pa nič ne pomaga.
Pravkar sem tako razkurjena da bo kar nekaj kil igrač romalo v klet!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
31.12.2005 13:16:12   
tanaja*
Pri nas smo ta problem rešili tako, da se lahko igra samo v svoji sobi. Sej včasih se tut v dnevni, nč ne rečem. Ampak večino časa pa v sobi. Zato jo ima pa pika. Pospravljam pa jaz ne za njim-mora kar sam. Star je 5 let, pa sem ga naučila tudi, da se štumfi, ko jih damo zvečer za oprat okoli obrnejo, pa vse ostale cunje tud user posted image . To mi bo še njegova nekoč bodoča žena hvaležna user posted image user posted image user posted image user posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?