Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pa so bili samo še trije 21.8.2006 16:00:50
|
|
|
|
abi
|
tole tudi mene zelo kmalu čaka- a fejst boli ?
|
|
|
|
RE: pa so bili samo še trije 21.8.2006 16:01:39
|
|
|
|
darjakb
|
uuu...to mora boleti...na srečo ali na žalost niman niti enega modrostnega zoba lp, darja
|
|
|
|
RE: pa so bili samo še trije 21.8.2006 16:02:34
|
|
|
|
KIRA
|
pojma nimam, sem preveč injekcij dobila. čakam, da popustijo. kri mi pa teče kot v potoku. pa luknja je velikanska. škrtalo je fejst.
|
|
|
|
RE: pa so bili samo še trije 21.8.2006 16:14:23
|
|
|
|
GATA
|
Mene tud čaka to januarja drugo leto. Sam men so rekl da bodo mogl zob razrezat na 4 dele , upam da ne bo treba ker kar vztrajno rine ven.
|
|
|
|
RE: pa so bili samo še trije 21.8.2006 20:43:31
|
|
|
|
noe
|
Jaz sem morala pa tri dat ven zaradi prostora,pa sem mela občutek , da mi pol glave ven puli tako dolg je trajal.Bolelo me pa niti ni tak fejst , ker so inekcije fajn držale, sam pol ko spusti je mal zoprno,pa ni prehudo ,sej mi ženske se pa ja ne bojimo zobarja. Poznam pa malo morje teh hrabrežev imenovanih moški ,ki se ga ful bojijo. Moj ati ga je enkrat celo ugriznu, ker mu je zob vrtu.
|
|
|
|
RE: pa so bili samo še trije 22.8.2006 8:03:01
|
|
|
|
kimba
|
jaz imam tudi samo še dva in še tedva greta 11.9. ven. Enega so mi pulili in me ni bolelo, drugega so mi kirurško odstranili (je bil še pod kožo) in se je zobar mučil eno uro da ga je dobil ven, ker ga je moral razklati na 4 dele in še zavito korenino sem imela, sedaj me pa zopet čaka kirurška odstranitev in me je kar malo strah. Saj pri posegu ne čutiš nič samo potem je smotano in cel teden si na navadnem jogurtu (vsaj prej sem bila).
|
|
RE: pa so bili samo še trije 22.8.2006 8:11:38
|
|
|
|
KIRA
|
jest sem se včeraj še s "ketonalom zastrupla" da naj me ne boli. pa sem tud jedla že, ampak samo na levi strani - če sem bla pa cel dan tako živčna zaradi tega, da nisem dosti nič spravla v usta. me pa danes boli - ampak ne luknja - temveč kjer sem včeraj dobivala injekcije. že vse zvezdice vidim. nimam več ketonala, sem včeraj vzela zadnjega, na recept mi ga pa tud ne bo pisu brez zveze... sem vprašala. je reku, da se da mal potrpet. ampak me res boli. ima kera mogoče kaj "viška"? ja ziher.... pa še vnetje imam, pa mi je vseeno zob pulu. je moja mami rekla, da tega ne bi smel, najprej bi moral vnetje pozdravit, ker lahko pride do zstrupitve krvi. ja superca.
|
|
|
|
RE: pa so bili samo še trije 22.8.2006 8:16:29
|
|
|
|
KIKI*
|
JAZ SEM BILA NA OPERACIJI PRED 8 LETI. sO MI VSE 4 ZDROBILI KER JIH JE BILO VEČINA ŠE NOTRI INIMELA SEM ZAVIDLJIVIH 32 ŠIVOV-1 TEDEN SEM PREŽIVELA V BOLNICI-RAJE ŠE 10X RODIM KOT GREM 1X K ZOBARJU TI TI
|
|
RE: pa so bili samo še trije 22.8.2006 8:55:02
|
|
|
|
Annny
|
Jaz sem pred kratkim morala dati izpulit že drugi modrostni zob (v 2 mesecih!), ker imam premajhno čeljust in nimajo zadaj prostora, da zrastejo. Bolečine, ko zob začne rasti, so neznosne, zato vsakič prav komaj čakam, da mi ga izpulijo. Res je, da zelo boli, ko popusti injekcija, ampak potem je bolečine vsaj enkrat konec.V glavnem- zame je puljenje odrešitev.Moj zobozdravnik pravi, da bi odstranitev modrostnih zob priporočal vsakomur, ker s svojo rastjo 'odrivajo' ostale zobe, ki se zaradi tega na stara leta zelo hitro razmajejo...Lp
|
|
|
|
RE: pa so bili samo še trije 22.8.2006 9:40:16
|
|
|
|
KIRA
|
moj tud to priporoča, ampak jaz ga mam na sumu, da se mu take zobe ne da flikat.
|
|
|
|
RE: pa so bili samo še trije 22.8.2006 10:03:14
|
|
|
|
Annny
|
Hja, če to reče moj zobar, ki je drag kot in ki bi s flikanjem zob ziher zaslužil več, kot pa s puljenjem, potem bo držalo.Jaz pravim: en problem manj, saj teh zob itak ne rabimo
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......