|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pa so bili samo še trije
21.8.2006 15:59:21   
KIRA
zobki namreč. danes sem bla, pa mi je zobar enega izpulu.user posted image user posted image kolker sem uspela štet, je 8x prtisnu na dozirko - proti bolečinam. korenina je bila velikanska, zato je pa bil zob fuč. zdaj mam samo še 3 modrostne zobe. spet sem malo manj pametna. user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pa so bili samo še trije
21.8.2006 16:00:50   
abi
user posted image  tole tudi mene zelo kmalu čaka- a fejst boli ?

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.8.2006 16:01:39   
darjakb
uuu...to mora boleti...na srečo ali na žalost niman niti enega modrostnega zoba

lp,
darja

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.8.2006 16:02:34   
KIRA
pojma nimam, sem preveč injekcij dobila. čakam, da popustijo. kri mi pa teče kot v potoku. pa luknja je velikanska. škrtalo je fejst.

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.8.2006 16:14:23   
GATA
Mene tud čaka to januarja drugo leto. Sam men so rekl da bodo mogl zob razrezat na 4 dele user posted image , upam da ne bo treba ker kar vztrajno rine ven.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.8.2006 20:43:31   
noe
Jaz sem morala pa tri dat ven zaradi prostora,pa sem mela občutek , da mi pol glave ven puli tako dolg je trajal.Bolelo me pa niti ni tak fejst , ker so inekcije fajn držale, sam pol ko spusti  je mal zoprno,pa ni prehudo ,sej mi ženske se pa ja ne bojimo zobarja. Poznam pa malo morje teh hrabrežev imenovanih moški ,ki se ga ful bojijo. Moj ati ga je enkrat celo ugriznu, ker mu je zob vrtu.

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.8.2006 8:03:01   
kimba
jaz imam tudi samo še dva in še tedva greta 11.9. ven. Enega so mi pulili in me ni bolelo, drugega so mi kirurško odstranili (je bil še pod kožo) in se je zobar mučil eno uro da ga je dobil ven, ker ga je moral razklati na 4 dele in še zavito korenino sem imela, sedaj me pa zopet čaka kirurška odstranitev in me je kar malo strah. Saj pri posegu ne čutiš nič samo potem je smotano in cel teden si na navadnem jogurtu (vsaj prej sem bila).

kimba s tremi sončki

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.8.2006 8:11:38   
KIRA
jest sem se včeraj še s "ketonalom zastrupla" da naj me ne boli. pa sem tud jedla že, ampak samo na levi strani - če sem bla pa cel dan tako živčna zaradi tega, da nisem dosti nič spravla v usta. me pa danes boli - ampak ne luknja - temveč kjer sem včeraj dobivala injekcije. že vse zvezdice vidim.user posted image user posted image nimam več ketonala, sem včeraj vzela zadnjega, na recept mi ga pa tud ne bo pisu brez zveze...  sem vprašala. je reku, da se da mal potrpet. ampak me res boli. ima kera mogoče kaj "viška"?  ja ziher.... pa še vnetje imam, pa mi je vseeno zob pulu.  je moja mami rekla, da tega ne bi smel, najprej bi moral vnetje pozdravit, ker lahko pride do zstrupitve krvi. ja superca. user posted image

(odgovor članu kimba)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.8.2006 8:16:29   
KIKI*
JAZ SEM BILA NA OPERACIJI PRED 8 LETI. sO MI VSE 4 ZDROBILI KER JIH JE BILO VEČINA ŠE NOTRI INIMELA SEM ZAVIDLJIVIH 32 ŠIVOV-1 TEDEN SEM PREŽIVELA V BOLNICI-RAJE ŠE 10X RODIM KOT GREM 1X K ZOBARJU TIuser posted image TIuser posted image

Ničesar nikoli ne naredimo tako dobro, da ne bi mogli naslednji dan storiti še boljše.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.8.2006 8:55:02   
Annny
Jaz sem pred kratkim morala dati izpulit že drugi modrostni zob (v 2 mesecih!), ker imam premajhno čeljust in nimajo zadaj prostora, da zrastejo. Bolečine, ko zob začne rasti, so neznosne, zato vsakič prav komaj čakam, da mi ga izpulijo. Res je, da zelo boli, ko popusti injekcija, ampak potem je bolečine vsaj enkrat konec.V glavnem- zame je puljenje odrešitev.Moj zobozdravnik pravi, da bi odstranitev modrostnih zob priporočal vsakomur, ker s svojo rastjo 'odrivajo' ostale zobe, ki se zaradi tega na stara leta zelo hitro razmajejo...Lp

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.8.2006 9:40:16   
KIRA
moj tud to priporoča, ampak jaz ga mam na sumu, da se mu take zobe ne da flikat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.8.2006 10:03:14   
Annny
Hja, če to reče moj zobar, ki je drag kot user posted image  in ki bi s flikanjem zob ziher zaslužil več, kot pa s puljenjem, potem bo držalo.Jaz pravim: en problem manj, saj teh zob itak ne rabimouser posted image

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.8.2006 14:44:56   
Anonimen
Modrostnih zob se ne popravlja, ker od njih ni nobene koristi,ampak so samo v napoto!

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......